Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

Eğitici YouTube Kanalları

YouTube ücretsiz bir eğitim sitesidir. Ancak ne var ki insanların %95’i yanlış amaçlarda kullanıyor. İşte size yeni beceriler kazandıracak eğitici YouTube kanalları

 

Eğitici Youtube Kanalları

yeni beceriler kazandıracak eğitici YouTube kanalları

  • CrashCourse

Bu kanalın girişimcilik, biyoloji, bilgisayar bilimi ve tarih hakkında kısa ve eğitici kursları bulunmaktadır. Kanal hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

  • freeCodeCamp

Özellikle günümüzün son zamanlarında kodlama önemli bir noktaya gelmiştir. Sadece video izleyerek kodlama öğrenebilmeniz mümkün. Bu kanal aracılığıyla ücretsiz kodlama, web geliştirme ve programlama eğitimleri bulunmaktadır. Ayrıca HTML, CSS, JavaScript, Python ve daha fazlasını öğreten tam kurslara ulaşmak için tıklayınız.

  • Charisma On Command

Bu kanal tamamen kişisel gelişime yöneliktir. Destek verdiği konular arasında daha fazla özgüven sahibi olmak gibi yöntemler bulunmaktadır. Ayrıca kanal hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Better Than Yesterday

Bir başka kişisel gelişim kanallarından biri de better than yesterday‘dir. Kanalda en iyi kişisel gelişim kitaplarından oluşan animasyonlu dersler bulunmaktadır. Her video, dünden daha iyi bir noktada olmanızı sağlayacaktır.

  • Khan Academy

Bu kanal ise matematik, bilim, bilgisayar ve ekonomi ile ilgilenenler için. Bunun yanında Kanalda yayınlanan her derste öğretmen kavramı açıklamaktadır ve örnekler vermektedir.

  • Thomas Frank

Bu kanal daha üretken olmanıza yardımcı olmayı sağlamaktadır. Ayrıca ister lisede, kolejde, üniversitede veya gerçek dünyada olun işinize yarayacak pratik bilgiler gelişiminize katkıda bulunacaktır.

  • Dr. Eric Berg DC
Eğitici Youtube Kanalları
Daha fazlası için tıklayınız.
Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Geri bildirim: Motivasyon Konusunda Yapılan Hatalar « Balıkesir Merhaba Gazetesi
  2. Geri bildirim: Youtube Dakikada Kaç MB İnternet Kullanır? « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu