GündemEğitimİlçe Haberleri

Burhaniye’de Mezuniyet Coşkusu

Burhaniye’de Mezuniyet Coşkusu. Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesinde, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

 

&Quot;Burhaniye’de

 

Bununla beraber Fakülte havuz başında gerçekleştirilen törene; Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler katılım gösterdi.   Ayrıca BAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’de  törende yerini aldı. Bununla birlikte Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş, Burhaniye 1. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Erhan Emre’de katılım sağladı. Ayrıca Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, Burhaniye MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Bezirgan, Ayvalık MYO Müdürü Doç. Dr. Yakup Dinç’te katılım gösterdi. Ayrıca ilçe protokolünden temsilciler, akademik personel ve öğrenciler ve aileleride yer aldı.

 

G5G5

 

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ayrıca törende öğrenciler adına Okul Birincisi Halit Ümit bir konuşma yaptı. Bununla beraber Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı M. Oğuzhan İlban da yaptığı konuşmada  öğrencileri tebrik etti. Ayrıca Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Cevdet Avcıkurt da konuşmasında mezunları başarılarından dolayı tebrik etti.

 

5T5T

 

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş’in de yaptıkları konuşmalar ile öğrencileri tebrik etti. Daha sonra tören, bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgeleri verildi.  Sonrasında keplerin atılmasıyla tören sona erdi.

Burhaniye’de Mezuniyet Coşkusu

 

Gazete Merhaba

 

 

 

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında            

 

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

 

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir.

 

 

Merhaba Gazetesi İnstagram

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu