GündemEğitim

EĞİTİM-İŞ DAYANIŞMA GECESİ

Eğitim-İş Balıkesir Şubesi tarafından Ekilmiş Restauran’ta Geleneksel ‘Dayanışma Gecesi’ düzenlendi. Gecede emekli üyelere plaketleri takdim edildi.

Eğitim-İş üyelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı gece canlı müzik ile eğlenceli bir etkinlik düzenlendi.  Gecede açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Mustafa Demiralp, umutlarının yeşerdiğini ifade ederek, “Asıl baharı hep birlikte mücadeleyi büyüterek yaşatacağız” dedi.

 

Eğitim İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Hüseyin Kara, “Eğitimin içinde bulunduğu durum ortada. Eğitimciler yapılan değişikliklerden bire bir etkileniyor. Bu noktada siyasi iktidarın tavrı da oldukça önem taşıyor. Bizler mücadele gücümüzü Kuvva-ı Milliyeden,  Cumhuriyetten, Atatürk değerlerinden alan Cumhuriyetçileriz” dedi. Yaşanan krizin sebebinin kendilerinin olmadığını dile getiren Kara, konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini de yakından takip ettiklerini söyleyerek, “Siyasi iktidar İstanbul Büyük Şehir Belediyesini temsil etmek için İmamoğlu’na 13 gündür direniyor” dedi. Konuşmaların ardından emekli olan Sendika üyelerine plaketleri verildi. Ardından konuklar canlı müzik eşliğinde eğlendiler. Gecede Eğitim İş Sendikası Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Yakup Tekin Efe, Eğitim İş İzmir ve Bursa Şube Başkanları da yer aldı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu