Gündem

EMEKTAR PAZARCININ İSMİ YAŞATILACAK

Sabit İşler, babası eski pazarcılardan Abdülhamit İşler adına Cuma Pazarı’na çeşme ve mescit yaptırdı. Açılışı yapan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, pazarcılarla sohbet ederek hayırlı işler diledi.

Sabit İşler babası Abdülhamit  İşler adına hayrat yaptırdı. Cuma Pazarı’nın olduğu yere yapılan hayratın açılışını Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptı. Balıkesir Esnaf ve Sanaatkarları Odası Başkanı Fehmi Erdem, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan ve Sabit İşler’in de katıldığı törenle açılış gerçekleşti. Çeşmeden ilk suyu Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu içerken, Başkan Kafaoğlu, daha sonra pazarı gezerek pazarcılarla sohbet etti.

Kafaoğlu ‘Böyle Hayırların Devamını Diliyoruz’

Bu tür hayırların yapılmasının öneminden bahseden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘Sabit kardeşimizin babası adına yaptırdığı böylesine hayırlı bir hayrat açılışı yapmaktan mutluluk duydum. Pazar esnafımızla bir araya geldik. Onları dinledim. Hepsine işlerinde hayırlı ve bol kazançlı günler diliyorum. İnsanımız için esnaflarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bu hayratı yaptıran İşler ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Baydan ‘Pazarcılar Arası Birliktelik’

Dualarla hayrat açılışı yapılırken, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, ‘Altıeylül Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu, Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Fehmi Erdem, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte güzel bir açılış gerçekleştirdik. Pazarcılarımızla da sohbet ettik. Onları dinledik. Babası eski pazarcılardan olan ve onun adını yaşatmak için bu hayratı yaptıran Sabri İşler’e teşekkür ederek, bu tür hayırların da devamını diliyorum’ ifadelerini kullandı.  Nihan Merve Yılmaz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu