Gündemİlçe Haberleri

Emniyetten 526 Vatandaşa Bilgilendirme

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşları bilgilendirdi. Halkın güvenliğini artırdı.

Emniyetten 526 Vatandaşa Bilgilendirme

Emniyetten 526 Vatandasa Bilgilendirme 1

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde gerçekleştirdikleri etkili operasyonlarla toplam 526 vatandaşı İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Aile İçi Kadına Şiddet, Hırsızlık ve Yankesicilik suçları konusunda bilgilendirdi.

KADES Uygulamasıyla Güvenliğinizi Artırın!

Polis ekipleri, 30 vatandaşın cep telefonlarına KADES uygulaması indirilmesine destek sağladı. Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesine yönelik olarak da 172 vatandaşa KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı ve 30 vatandaşın bu uygulamayı telefonlarına indirilmesine yardımcı olundu.

Esnaf Ziyaretleri ve Halkla İletişim Çalışmaları

Ekipler, il genelinde bankalar, semt pazarları, cami çıkışları, kahve ve kıraathaneler ile yoğun olarak kullanılan 83 farklı noktada esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda, toplam 526 vatandaşa İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Evden ve İşyerinden Hırsızlık, Yankesicilik suçları hakkında bilgilendirme faaliyetleri düzenlenip broşür dağıtıldı.

Mahalle Muhtarları İle İşbirliği

Balıkesir genelinde 24 mahalle muhtarı ziyaret edilerek, 122 mahalle sakini ile görüşme yapıldı. Mahallelerdeki çeşitli sorunlar hakkında bilgi alınıp, ilgili birim ve kurumlara sorunlarla ilgili bilgilendirme ve yönlendirme yapıldı.

Haber: İHA

Balıkesir Emniyeti Göçmen Kaçakçılarına Göz Açtırmıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu