İlçe HaberleriSiyaset

Emre Albayrak: “Şehir Reklam Çöplüğüne Döndü!”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emre Albayrak, yerel seçimlere az bir süre kala önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, şehrin karşı karşıya olduğu sorunlara ve diğer partilerin politikalarına sert eleştiriler yöneltti.

Emre Albayrak: “Şehir Reklam Çöplüğüne Döndü!”

Emre Albayrak Sehir Reklam Coplugune Dondu 1

Albayrak’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Reklamlarla İlgili Konuştu

Emre Albayrak şehrimiz reklam çöplüğüne döndü diyerek, “Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Manzara şudur. Milletin vergilerinden oluşan hazine yardımlarıyla millete sadaka dağıtan partiler. Şarkılı türkülü ses araçları. Şehrimiz reklam çöplüğüne dönüştü. Bir de ranttan beslenenlerin adayları fonlamasıyla beraber hesaplandığında ortaya korkunç bir bütçe çıkıyor. Hepsi aynı. Kimse de sormuyor. Bu toplumun tonla sorunu varken ‘nereden geliyor bu değirmenin suyu’ diye.

Deprem Projelerine Gönderme

Albayrak, devamında depremin Balıkesir’in en büyük sorunu olduğunu vurgulayarak, diğer partilerin somut projelerinin olmadığını savundu. Albayrak, “Daha anlatılacak çok şey var ama bu kadar özet yeter. Vatan Partisi’nde ne var? ABD’ye, İsrail’e, NATO’ya, FETÖ ve PKK’ya karşı mücadele var. Vatan Partisi’nde şarkı türkü, şatafat, cebini doldurma sevdası, hamaset yok. Vatanseverlik var, çalışkanlık var, millete hizmet var, fikir var, proje var. Üreten sanayiciyle, çiftçiyle, esnafla kol kola omuz omuza olmak var.” dedi.

Vatan Partisi Oylarının Sonuçlarının Geleceği Noktayı Anlattı

Albayrak, seçim kampanyası boyunca Balıkesir’deki her kesimden vatandaşla dertleştiklerini ve çözümlerini anlattıklarını belirterek, Vatan Partisi’ne verilecek her oyun sadece 2024 için değil, gelecek yıllar için de önemli olduğunu vurguladı. Albayrak, “Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı seçiminde, ilçe belediye başkan adaylıklarında ve ilçe belediye meclis üyeliği seçimlerinde Vatan Partisi var. Köprüden önceki son çıkış Vatan Partisi’dir. Takdir yüce Türk milletin!” şeklinde sözlerini noktaladı.

Haber: Bülten

Balıkesir’de Partiler AHP Meydanına İndi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu