Gündemİlçe Haberleri

Enerji Tasarrufuna Renkli Katkı

Edremit Göbelezoğlu Ortaokulu öğrencileri, Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlikle dikkatleri üzerine çekti. Okulun her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinlik, bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Enerji Tasarrufuna Renkli Katkı

Enerji Tasarrufuna Renkli Katki 1

Enerji Tasarrufu Haftası’nın ikinci haftasında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, çeşitli gösterilerle enerji tasarrufu konusundaki farkındalığı artırmayı amaçladı. Renkli ve eğlenceli gösteriler, öğrencilerin özverili çalışmalarının bir yansıması olarak izleyenlerden büyük alkış aldı.

Enerji Tasarrufuna Renkli Katki 2

Müdür Yaşar Ciğer’den Destek

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, etkinliğe katılan isimler arasındaydı. Ciğer, “Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerle enerji tasarrufu konusundaki bilincin gelişmesine katkı sağlaması bizi mutlu ediyor. Geleceğimiz olan bu gençlerimizin çevre duyarlılığı konusunda gösterdikleri ilgi ve çaba takdire şayandır” dedi.

Enerji Tasarrufuna Renkli Katki 3

“Çevreye duyarlı bireyler olarak yetişiyorlar”

Okul Müdürü Korhan Kaya, ise etkinliğin, öğrencilerin sadece derslerle değil, sosyal sorumluluklarıyla da ilgilenmelerini teşvik ettiğini belirtti. “Enerji tasarrufu, sadece okulda değil, günlük yaşantımızın bir parçası olmalı. Bu etkinlikle öğrencilerimiz, çevreye duyarlı bireyler olarak yetişiyorlar” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Öğrenciler Müdür Tatlı’yla Sohbet Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu