İlçe HaberleriSiyaset

Ensar Aytekin İktidar Olma Sözü Verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyareti sırasında açıklamalar yaptı.

Ensar Aytekin İktidar Olma Sözü Verdi

Ensar Aytekin Genel Secimlerde Iktidar Olma Sozu Veriyoruz
Ensar Aytekin İktidar Olma Sözü Verdi

İlk Önce İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Körfez ilçelerinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret etmek üzere Edremit’e gelen Aytekin, ziyaret kapsamında ilk olarak CHP’nin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ardından CHP İl Başkan Yardımcısı Yusuf Yavuz, CHP İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş ve beraberindeki kalabalık bir grupla birlikte Edremit Belediyesi’ne geçti.

Başkan Ertaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediyede Başkan Ertaş ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Aytekin, yeni seçilen belediye başkanı ve meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi. Başkan Ertaş, ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini ileterek, CHP olarak yerel seçimlerde işaret fişeğini yaktıklarını ve bu fişeği ilk genel seçimlerde meşaleye dönüştürmek için çalışacaklarını belirtti.

Ensar Aytekin Iktidar Olmaz Sozu Verdi 1
Ensar Aytekin İktidar Olma Sözü Verdi

6 Ayda Bir Karne

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytekin ise yerel seçimlerde elde edilen başarının önemine vurgu yaparak, Genel Merkezde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı 25 süreyle yerine getiren Yılmaz Büyükerşen’in koordinasyonunda oluşturulacak birim tarafından CHP’li belediyelerin çalışmalarının izleneceğini ve 6 ayda bir karnesinin çıkarılacağını ifade etti.

“İlk genel seçimlerde iktidar olma sözü veriyoruz”

Aytekin, CHP’yi Türkiye’nin birinci partisi yapma sözünü kurultay öncesinde verdiklerini ve 31 Mart yerel seçimlerinde bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Ayrıca, Aytekin, şimdi ise bir söz daha verdiklerini kaydederek, “Genel Başkanımız Özgür Özel öncülüğünde, zamanında yapılırsa 2028 yılında veya daha önce ne zaman yapılırsa ilk genel seçimlerde iktidar olma sözü veriyoruz. Parti örgütlerimizle, belediyelerimizle hep birlikte çalışarak bu hedefe ulaşacağız” dedi. Bu ziyaretin ardından Aytekin, Edremit’ten ayrıldı.

Ensar Aytekin Iktidar Olmaz Sozu Verdi 2

Haber: Bülten

Köybaşı: ‘Bayram Coşkusu Yeni Umutları Getirsin’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu