GündemSiyaset

ERDOĞAN ‘BALIKESİR’DEN MÜJDE BEKLİYORUM’

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve 20 ilçe Belediye Başkanı, Ülke TV’de yayınlanan Ne oluyor? Adlı programa konuk oldu.

Yayına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bağlanarak, ‘ Balıkesir’den çok çok önemli bir müjde bekliyorum’dedi. Yayın sırasında geçen diyaloglar Sayfa 5’te

Siyasi bir kaza yaşamayalım!

Bunun yerel bir seçim olduğunu unutmamak lazım.

İlgili Makaleler

‘AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Kardeşim Yücel ile öbür tarafta ilçe belediye başkanlarımızla birlikte biz Balıkesir’de yapacağımız ve bugüne kadar yaptığımız yatırımlarla bu işi yerelde ve genelde çok daha farklı bir yere taşıyacağımıza inanıyorum.’

Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına Erdoğan’dan mesaj kalan son 4 gün…

 

Recep Tayyip Erdoğan: Nasıl gidiyor?

Yücel Yılmaz: 20 Belediye başkanımızla birlikte Ülke Tv’de projelerimizi açıklıyoruz efendim.

Recep Tayyip Erdoğan :Hayırlı olsun. Bende bugün Ağrı’daydım. Muş’a geçtim. Her ikisi de muhteşemdi. Daha sonrada Eskişehir’de malum bugün Türkiye Moldova milli maçı vardı. Milli maçın ikinci yarısına yetiştik. İkinci yarıda da 4-0’lık galibiyeti gördük. Hamdolsun Şu anda iki maçta 2’ de 2 yaparak yola devam ediyoruz.

Yücel Yılmaz: Bizde inşallah size 20’de 20 yaparak Balıkesir’i hediye edeceğiz efendim.

Recep Tayyip Erdoğan: İnşallah, İnşallah. Tabi Balıkesir her şeyden önce bizim için çok çok önemli bir il ve Büyükşehirlerimizden bir tanesi. Özelliklede geçen dönemde olsun ve ondan öncede geçmişimiz olan bir il. Balıkesir’de herhangi bir kazaya uğratmadan ve ben siyasi bir kaza diyeyim buna. Bu seçimlerden de büyük bir zaferle çıkıp yolumuza devam etmemiz lazım. Tabi bunun bir yerel seçim olduğunu da unutmamak lazım. Ama burada yeni yönetim sistemin de bir avantaj var. Yeni sistemdeki avantajı da bir kenara koymamak gerekiyor. Bunu bütün halkımızla paylaşmak istiyorum. Bir tarafta 4,5 yıldır ülkenin başında olan bir Cumhurbaşkanı var Tayyip Erdoğan ve onun bir kabinesi var. Cumhurbaşkanı olarak gerek şahsım gerekse kabinem inşallah AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Kardeşim Yücel ile öbür tarafta ilçe belediye başkanlarımızla birlikte biz Balıkesir’de yapacağımız ve bugüne kadar yaptığımız yatırımlarla bu işi yerelde ve genelde çok daha farklı bir yere taşıyacağımıza inanıyorum. Demokrasi yerelden başlar anlayışıyla bunu genele yansıtmamız çok daha kolay olacaktır. Ben bu vesile ile şahsınızda tüm ilçe belediye başkan adayı arkadaşlarımı kutluyorum, tebrik ediyorum. Şu kalan 5 gün içersin de(4) gece gündüz demeden, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla bu çalışmayı sürdürmemiz lazım ve hanım kardeşlerimizi çok önemsiyorum, Gençliği çok önemsiyorum. Bu çalışmalarla birlikte te inşallah istiyorum ki Balıkesir’den Pazar akşamı bize çok çok önemli bir müjdeyi tüm ilçelerle beraber bekliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Nazmi Başaran (MHP) : Mevcut Ayvalık Belediyesi çalışanlarının maaşlarını ödeyemiyor. Bu şekilde devam edemez. Ayvalık için çok güzel projelerimiz var.

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı (AK Parti) : Farklı ilçelerden Bandırma’ya gelip tedavi olan vatandaşlarımız var. Sanayi ve ticarette Bandırma son yıllarda ne yazık ki gerilerde kalmış. Biz projelerimizle birlikte Bandırma’nın daha fazla tercih edilmesini sağlayacağız.

Cumhur İttifakı Balya Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç (MHP) : Balıkesir’deki tek MHP’li Belediye Başkanıyız. Balya’nın madenciliği ve yer altı kaynakları ünlü. Balya Belediyesi’ni belde belediyesi imajından çıkarıp metropol bir imaja getirdik. Balya’nın sosyal dokusunu bozmadan turizm yatırımlarını arttırmayı hedefliyoruz.

Cumhur İttifakı Burhaniye Belediye Başkan Adayı Necdet Uysal (AK Parti) : Biz huzurlu, güvenli ve mutlu bir Burhaniye için uğraş veriyoruz. Tarım, hayvancılık ve turizm alanında çok sağlam projelerimiz var.

Cumhur İttifakı Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş (AK Parti) : Sındırgı’da yaptığımız termal projelerle ilçemize önemli bir vizyon kazandırdık. Sındırgı’yı termal turizm merkezi ilan ettirdik. İlçemizde turizm her geçen gün gelişiyor. 35 yıl sonra ilk defa Sındırgı’nın nüfusu arttı.

Cumhur İttifakı Bigadiç Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu (AK Parti) : Bigadiç, Balıkesir’e en yakın ilçelerden bir tanesi. Termal tesislerimizin yanı sıra hidro terapi merkezi açıyoruz. Türkiye’deki borun yüzde 40’tan fazlası Bigadiç’te. Bu konuda çalışmalarımız var.

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç (MHP) : Edremit, gerek turizm gerekse tarihi açıdan benzersiz bir şehir. Edremit’e mutluluk, sevinç, neşe, huzur ve zenginlik vadediyorum. Edremitlilerin bir eli yağda bir eli balda olacak.

Cumhur İttifakı Dursunbey Belediye Başkan Adayı Ramazan Bahçavan (AK Parti) : Dursunbey, Balıkesir’in en büyük coğrafi özelliğine sahip ilçesi. Ayrıca en fazla göç veren ilçemiz. Genç nüfusun göç etmesi, yaşlı nüfusun kalması çok büyük sorunlar oluşturmuş. Biz de bunun için çalışmalar yaptık. Huzurlu bir Dursunbey oluşturuyoruz.

Cumhur İttifakı Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan (AK Parti) : Sahilleri ve rekreasyon alanlarıyla yeşeren Gömeç’i vadediyoruz. Gömeç Port ile harika bir sosyal yaşam merkezi yapacağız.

Cumhur İttifakı Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün (AK Parti) : Erdek Belediyesi’nin 15 aydır ödenmeyen maaşları ve büyük bir borcu var. Çok kötü yönetilmiş bir belediye. Biz kitlenen bu çarkı çevirmeye talibiz.

Cumhur İttifakı Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy (AK Parti) : Havran oksijenin en bol olduğu yerdir. Tarımı ve tarihi ögeleriyle Havran benzersiz bir ilçe.

Cumhur İttifakı Gönen Belediye Başkan Adayı Erdinç Odabaşı (AK Parti) : Kaplıcaların, termal turizmin başkenti Gönen. Bununla ilgili projelerimiz var. Gönen ile ilgili 44 önemli proje hazırladık.

Cumhur İttifakı İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz (AK Parti) : İvrindi, küçükbaş hayvancılığın başkenti. Bizim de tarım ve hayvancılığa dayalı çok fazla önemli projemiz var.

Cumhur İttifakı Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman (AK Parti) : Biz Manyas’ta göç vermeyen, vatandaşına ekmek kapısı açan bir belediye olmak istiyoruz. Bu konuda pek çok projemiz var. Biz kalkınan Manyas’ı vadediyoruz.

Cumhur İttifakı Savaştepe Belediye Başkan Adayı Turhan Şimşek (AK Parti) : Bizim ilçe yolumuz bugüne kadar bitirilmemiş durumda. Çalışmalar başladı. İnşallah onu da en kısa sürede tamamlayacağız.

Cumhur İttifakı Kepsut Belediye Başkan Adayı İsmail Cankul (AK Parti) : Vefalı yurt, Kepsut’umuzu bir yerden aldık belli bir yere getirdik. Alt yapısını ve üst yapısını yeniledik. En son doğalgazı da getirdik. Toki Bölgesinde de doğalgazı getireceğiz. Hayallerimizi hedefler haline getirdik.

Cumhur İttifakı Marmara Adası Belediye Başkan Adayı Süleyman Aksoy  (AK Parti) :  Bizim en büyük sıkıntımız adalarımızdaki ulaşım sorunu. Biz karayolları ağında değiliz. Adalarımıza gelecek olan turistlerimiz için artık her gün yapılacak bir deniz yolculuğu gerekiyor. Bu devirde de kimse bunu istemiyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra da bu konuya çözüm gelecek.

Cumhur İttifakı Susurluk Belediye Başkan Adayı Şükrü Gür (AK Parti) :  Biz Susurluk için çok güzel projeler hazırladık. İstanbul, Bursa, İzmir Otobanı arasında kalan bölgemizi geliştirmek adına elimizi taşın altına koyacağız.

Cumhur İttifakı Karesi Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan (AK Parti) : Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Karesi’de çok güzel çalışmalar yaptı. Çıta çok yükseldi. Köyler artık şehirleşmiş. Biz bu işe avantajlı olarak başlıyoruz. Bu bizim için artı oldu.

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı (AK Parti) : Şu anda devam eden projelerimiz var. Sosyal belediyeciliğe çok önem veriyoruz. Gelecek dönemde de özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için önemli çalışmalara imza atacağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu