Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Erdoğan Deprem Bölgesine Gidecek

Erdoğan Deprem Bölgesine Gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Mayıs  seçimleri öncesinde deprem bölgelerini ziyaret edeceğini açıkladı. Bekledikleri oy olmadı, depremzedelere hakaret ettiler “dedi. Kılıçdaroğlu en azından 12 gün temiz siyaset yapmalı diyen Erdoğan, kendilerine oy vermeyene hakaret ediyorlar. Ayrıca devletin kurumlarını küçümsüyorlar.

Kifayetsiz muhterisler CHP’nin başında

Erdoğan Deprem Bölgesine Gidecek. Erdoğan, katıldığı programda gazetelerin sorularını yanıtladı. Programda konuşan Erdoğan, “Biz Defnede ölen insanları yaralıları önemsiyoruz. Biz Devletsek orada en yüksek seviye hizmeti yapabilmemiz gerekiyor. Hatırlayın Van depremini. Van bizim yüksek oy aldığımız bir yer değildi ancak deprem gecesi biz ordaydık. Hatta orada muhalif bir Belediye Başkanı vardı. O zaman DSİ’de Veysel beye dedim su sorununu bu şekilde çözdük “dedi.

CNN’e katılan Erdoğan Hande Fırat ve Ahmet Hakan‘ın sorularını yanıtladı. Program sürüyor. Ayrıntılar gazetemerhaba.com

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri 14 Mayıs Pazar günü tamamladı. Milyonlarca seçmenin katılım sağladığı genel seçimlerde katılım oranı yüzde 88,92 oldu. Resmi olmayan rakamlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde; Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,50, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,89, Sinan Oğan’ın ise 5,17’nin oy aldığı belirlendi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında adaylar yüzde 50 artı 1 oy alamadığı gerekçesiyle YSK seçimin 2. tura kaldığını açıkladı. Bu bağlamda 2. tur seçimlerinde sandık başına gidecek olan seçmenler 2. tur seçim sürecini araştırmaya başladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu