Siyaset

ERDOĞAN TEŞKİLATLAR VE BELEDİYELER İÇİN NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşkilat ve Belediyelere dair önemli ve çarpıcı bir değerlendirme yaptı.

 

 

 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Maalesef teşkilatlarımızda ve belediyelerimizde, milletle arasına duvar ören arkadaşlarımızın bulunduğunu müşahede ediyorum. Kibir virüsünü kendimize yaklaştırmayacağız. Kibir ve gurur insanoğlu için değildir. Şayet bu virüsün bulaştığı bünyeler varsa onları da süratle temizlemeliyiz” dedi.

“KENDİ ÇIKARINI PARTİSİNİN ÜZERİNDE GÖREN KİŞİ KADAR AK PARTİ’YE DÜŞMAN KİMSE YOKTUR”

 

40 yıllık siyasi hayatında insanlarla yüz yüze gelerek, onlara dokunarak yaptıkları iletişimin yerini hiçbir şeyin tutmadığını gördüğünü anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi,” Medya, sosyal medya, basılı materyaller bütün bunlar bir yere, etkili oluyor ama bir yere kadar ama son noktayı mutlaka bizzat insanın koyması gerekiyor. Maalesef teşkilatlarımızda ve belediyelerimizde bu açık gerçeği unutan, milletle arasına adeta duvar ören arkadaşlarımızın bulunduğunu müşahede ediyorum, son zamanlarda bunu üzülerek söylüyorum, görüyorum. Kibir virüsünü kendimize yaklaştırmayacağız, asla, asla. Kibir, gurur onlar insanoğlu için değil, onlar Rabbimize aittir. Şayet bu virüsün bulaştığı bünyeler varsa onları da süratle temizlemeliyiz. Burada şu noktayı altını çizerek ifade etmekte fayda görüyorum, çok açık net söylüyorum, kendi çıkarını partisinin ve davasının üzerinde gören kişi kadar AK Parti’ye düşman kimse yoktur. Her kim ki AK Parti’yi bizden önceki dönemde ülke yönetiminde söz sahibi olan partilerin akıbetine sürüklemeye kalkarsa karşısında önce bu kardeşinizi bulur.”

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin derdinin, sıkıntısının ve ihtiyacının çok olduğunu ve bunları çözüm yoluna koyabilmek için öncelikle kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğine işaret ederek, “Milletimiz 15 yıl önce bize bu görevi tevdi etti. Bugüne kadar da milletimizin aynı vazifeyi bizden daha iyi yapabileceğine kanaat getirdiği kimse çıkmadığı için önümüzde daha uzun bir yol var. Ne diyorduk biz hatırlayın o ilk çıktığımız zamanlar, ‘Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece, gideceğiz gündüz gece’ diyorduk. Buna leke düşürmeyelim, gidelim gündüz gece. Çünkü bu millet, bu gençlik bizden çok şeyler bekliyor. Çünkü biz eğer bir tarih yazacaksak işte bunu böyle yazacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu