Spor

Fenerbahçe’den Sürpriz Karar!

Fenerbahçe’de takviyeler gerçekleşmeye devam ediyor. Gerçekleşen takviyelerin ardından Batshuayi, kendisini yedek kulübesinde buldu.

 

Fenerbahçe’den Sürpriz Karar!… Belçikalı oyuncu, yedek kaldığı için mutsuzluğunu gizlemedi. Ayrıca, temsilcisi aracılığıyla kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Fenerbahçe'Den Sürpriz Karar!

Yönetim, iyi bir teklif gelmesi halinde Batsman’la yolları ayırma olasılığının olduğunu oyuncunun menajerine iletti. Spor Haberlerinin edindiği bilgiye göre Batshuayi, geçen sezon 22 gol atmıştı.

Fenerbahçe'Den Sürpriz Karar!

Fenerbahçe‘den Sürpriz Karar!…

Futbolda kaç yedek vardır 2023?

Buna göre, 2022/23 sezonundan itibaren maçlarda 5 oyuncu değişikliği kalıcı hale geldi. Turnuvayı düzenleyen kurumun kararına göre yedek oyuncu sayısı maksimum 15 oyuncuya çıktı.

Yedek kaleci oyuna girebilir mi?

Her ne kadar Avrupa Şampiyonası öncesi UEFA’ya bildirilen 23 kişiden 3 tanesi kaleci olarak belirtilmiş olsa da müsabaka listesinde yedek kaleci olan bir oyuncu hakeme haber vermek şartıyla oyuncu olarak oynar. Futbol oyun kuralları kitabında bunun aksi bir hüküm yoktur.

Futbolda kaç yedek kaleci vardır?

Futsal oyunu için gerekli olan ilk kural bir takım kalecide dahil toplam 5 kişiden oluşması gerekmektedir. Ayrıca, yedek oyuncu sayısı en fazla 7 olması gerekiyor. Futsal oyununda maç sırasında herhangi bir oyuncu değişikliğinde sınırlama bulunmaz. Oyuncu değişikliği için futboldaki gibi oyunun durması gerekiyor.

Futbolda yedek oyuncu ne demek?

Ayaktopu takımını oluşturan oyunculardan birinin herhangi bir nedenle takımdan çıkması ya da çıkarılması gerektiğinde onun yerine oynayacak oyuncu.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Fenerbahçe'nin Unutması İmkansız Golcüsünün Vefatının 10.Yılı - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu