Gündemİlçe Haberleri

Festivalde Trap Atış Heyecanı Gerçekleşti

Balıkesir ilinin Burhaniye ilçesinde, 33.Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali gerçekleşti. Gerçekleşen festival kapsamında Şarköy Mahallesi Trap Atış Alanında Trap Yarışması devam ediyor.

 

Festivalde Trap Atış Heyecanı Gerçekleşti… Yarışmalar festival kapsamında Burhaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, Belediyenin destekleri ile gerçekleştirdi. Gün boyu devam eden etkinliğe Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler de katılım sağladı.

Festivalde Trap Atış Heyecanı Gerçekleşti

Ayrıca, etkinlikte 250 kişinin yarıştı. Dahası etkinlikte, Trap atışlarında dereceye girenlere ödül ve kupaları Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan ve Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kabakçı takdim etti.

Festivalde Trap Atış Heyecanı Gerçekleşti

Amatör ve süper klasmanından kazanan oyuncular ise şu şekilde sıralamaya girdi: Amatör grup 1. Mustafa Bayır  2. Cüneyt Dağlı 3. Emre Bayramoglu 5. Serhat Şen 5. Ömer Bayav 6. Erman Bozkurt Profesyonel Grup 1. Kenan Tezcan 2. Ali Eytemiş 3. Mehmet Göksu 4.Melih Demir 5. Hüseyin Altınel 6.Hamit Özver

Festivalde Trap Atış Heyecanı Gerçekleşti

Trap atış; Trap Atıcılığı; uçan nesneleri hedefleyen atış türü olan Trap’ın kökeni güvercinleri vurmak için yapılan atıştan ortaya çıkmış ve günümüzde atış sporu dallarından biri haline gelmiştir. Ayrıca,makinelerden fırlatılan kil plaklar Trap atışının hedefi olarak kullanılan materyaldir.

Trap yapmak; Genellikle agresif söz ve sesler ile yazılan, okunan bir müzik tarzı olarak tanımlanabilir. Trap müziğinin başka müzik çeşitlerinden en önemli farkı; auto-tune’dir. Son olarak, şarkı söyleyen kişinin sesini otomatik şekilde düzenleyen bu sistem sayesinde, altyapı ile vokal bir araya getirilmektedir.

Festivalde Trap Atış Heyecanı Gerçekleşti….

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu