GündemSiyasetTürkiye Gündemi

FETÖ’den tutuklananlar ve gözaltına alınanlar

FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan, gözaltına alınan ve görevden uzaklaştırılan kişi sayısı artmaya devam ediyor. 24 Mart 2017 Cuma günü operasyon haberleri.

 

 

 

15 Temmuz FETÖ başarısız darbe girişimininin ardından yurt genelinde FETÖ üyelerine ve destekçilerine yönelik operasyonlar devam ediyor. İşte 24 Mart 2017 Cuma günü FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan, bylock kullanan ve tutuklanan kişi sayısı ve FETÖ operasyonları…

 

BURSA’DA FETÖ’NÜN SÖZDE “İZNİK İLÇE İMAMI” TUTUKLANDI

 

Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İznik ilçe imamı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Geçen pazartesi günü polisin gözaltına aldığı Mesut Y., 5 günlük sorgusunun ardından ilçe imamlığı yaptığı iddiasıyla bugün mahkemeye çıkarıldı. Mesut Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

BURSA’DA FETÖ ÜYESİ 10 ESKİ VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 

Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Kanun Hükmünde Kararname(KHK) ile vergi dairesinden ihraç edilen 10 gelir uzmanı ve uzman yardımcısı adliyeye sevk edildi.

 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, KHK ile Bursa Vergi Dairesi’nde görevden uzaklaştırılan gelir uzmanlarına 17 Mart tarihinde operasyon düzenledi.FETÖ/PDY Terör Örgütüne üye olmak suçundan aranan 10 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin terör örgütünün haberleşme aracı olan ‘BYLOCK’ programını kullandıkları belirlendi. Sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler bu sabah saatlerinde geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi. (İHA)

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu