Gündemİlçe Haberleri

Fidan Dikim Etkinliği Burhaniye’de

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş önderliğinde, Taylieli Mahallesi'nde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliği, 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında düzenlendi.

Fidan Dikim Etkinliği Burhaniye’de

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş önderliğinde, Taylieli Mahallesi’nde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliği, 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında düzenlendi. Etkinlik, gelecek nesiller için daha yeşil bir dünya oluşturmak ve toplumda ağaçlandırma ile orman sevgisi konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyordu.

Orman İşletme Şefi Turgay Aymaz’ın öğrencilere fidan dikimi hakkında bilgi verdiği etkinlikte, Kaymakam İlyas Memiş de ormanların önemine ve faydalarına vurgu yaparak, ormanların korunması ve geliştirilmesi gerektiği konusunda öğrencilere önemli mesajlar iletti. Kaymakam Memiş, öğrencilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirerek etkinliğe katkı sağladı.

Fidan Dikim Etkinliği Burhaniye'De

Programa Kaymakam İlyas Memiş’in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Orman İşletme Şefi Turgay Aymaz ve Şarköy İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri de katılım gösterdi. Bu etkinlikle, Burhaniye’de çevre bilincinin artırılması ve yeşil alanların artması hedeflendi.

 

 

Haber: Bülten

Burhaniye Meyve Fidanlarıyla Baharı Karşıladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu