Teknolojiİlçe Haberleri

Balıkesir’den Çıkıp Dünya Arenasında Boy Gösteriyor

Balıkesir Teknokent bünyesinde KOSGEB desteğiyle kurulan KZ Mekatronik, savunma teknolojileri alanında önemli bir başarıya imza atıyor.

Balıkesir’den Çıkıp Dünya Arenasında Boy Gösteriyor

Balikesirden Cikip Dunya Arenasinda Boy Gosteriyor 1

Uluslararası Arenada Yoğun İlgi

Yerli imkanlarla geliştirilen uzaktan kumandalı deniz mayını imha cihazı, hem içerde hem de dışarıda büyük ilgi görüyor. Şirket, savunma teknolojileri alanında 170 tasarım projesine imza atarak kısa sürede sektörde adından söz ettirmeyi başardı. Bu çabalarının meyvesini toplayan KZ Mekatronik, bu alandaki ilk ihracatını da gerçekleştirerek uluslararası arenada da varlık gösterdi.

Balikesirden Cikip Dunya Arenasinda Boy Gosteriyor 2

“Türkiye’nin sesini uluslararası alanda duyurmayı amaçlıyoruz”

KZ Mekatronik’in başarısı, yerli ve milli teknoloji üretimine verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. Şirket, savunma teknolojilerindeki yenilikçi yaklaşımıyla Türkiye’nin dikkat çeken firmaları arasında yer alıyor. KZ Mekatronik’in kurucusu ve CEO’su, şirketin hedefleri hakkında yapılan açıklamada, “Biz, savunma teknolojilerinde sadece bir adım önde olmakla yetinmiyoruz, aynı zamanda dünya standartlarında ürünler geliştirerek Türkiye’nin sesini uluslararası alanda duyurmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Balikesirden Cikip Dunya Arenasinda Boy Gosteriyor 3

Haber: Bülten

Milli Uydu Türksat 6A Uzaya Gidiyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu