Gündemİlçe Haberleri

GÖMEÇ’TE BAŞKAN HİMAM’DAN SOSYAL İÇERİĞE ÖNEM

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam 31 Mart seçimlerinin ardından ilçe esnaf ve STK larının ziyaretlerini kabul etti ve ilçede yapılacak hizmetlerin takibi için plan oluşturduğunu belirtti.

Himam Ramazan ayının girmesi ile birlikte Ramazanda düzenlenen iftar programlarına katılım sağlayarak ilçe halkı ile birlikte olduğunu söyledi. ilçemizde yakın zamanda uçurtma şenliğimize olacak sosyal boyutlu bir anlayışı Gömeç’te yaşatıyoruz” dedi.

VERİMLİ BİR DÖNEM OLACAK

Gömeç ilçesinde Ramazan ayında çeşitli STK’ların ve belediye tarafından verilen iftar programlarının yapıldığı belirtildi. Programlar çerçevesinde geçtiğimiz gün Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam Körfez Birlik Taşıyıcılar Kooperatifinin üyelerine verdiği iftar yemeğine katıldı. Himam burada Kooperatif üyelerinin istek ve taleplerini dinledi. Öte yandan Belediye Personeline de verilen iftar yemeğinde çalışanlarla buluşan Himam bu, iftara belediye meclis üyeleri ile birlikte katıldı. Personelle birlikte yenilen yemekte verimli bir moral depolayan çalışanlar önümüzdeki süreçte Gömeç için ellerinden gelen hizmetin en iyisini yapmak için çalışacaklarını belirttiler.

HİMAM“ÖNEMLİ OLAN İLÇEMİN MUTLULUĞU”

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam 19 Mayıs’ta Uçurtma Şenliği düzenleyeceklerini söyledi. Merhaba’dan Semra Aman Akyürek’e konuşan Himam, “ ilçemiz yaşayanlarını önemsiyor ve sosyal içerikli projeleri, bu tip moral ve motivasyonu yükselten sağlıklı etkinlikleri ilçe halkımızla, çocuklarımıza yaşatmayı istiyor ve 6. Olarak ilçede yapılacak şenliğe herkesi davet ediyorum” dedi. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu