GündemTürkiye Gündemi

Güvenlik Görevlisi Müşterileri Vurdu

Güvenlik Görevlisi Müşterileri Vurdu. Restoranda çıkan kavgada güvenlik görevlisi, 2 müşteriyi tabancayla yaraladı. Sebebi herkes çok merak etti.

 

Güvenlik Görevlisi Müşterileri Vurdu

Güvenlik Görevlisi Müşterileri Vurdu. Restoranda Çıkan Kavgada Güvenlik Görevlisi, 2 Müşteriyi Tabancayla Yaraladı. Sebebi Herkes Çok Merak Etti.

Olay saat 01.00 sıralarında Bursa, İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde faaliyet gösteren restoranda meydana geldi. Restorana gelen müşteriler Hasan A. (41) ve Erhan B. (39), iddiaya göre restoranda görevli olan Orhan T. (33) ve Muhammed M. (35) ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladılar. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga restoranın dışında devam etti. Kavga sırasında iddiaya göre Orhan T. tabancayla 2 müşteriye kurşun yağdırdı. İHA’nın edindiği bilgiye göre mermilerin bacaklarına isabet ettiği Hasan A. ve Erhan B. yaralandılar.

Guvenlik Gorevlisi Musterileri Vurdu 1

Olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Şüpheliler ise araçla kaçarak kayıplara karıştılar.

Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Guvenlik Gorevlisi Musterileri Vurdu 2

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu