Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlik

Haftanın Filmleri: 3-9 Nisan

Haftanın Filmleri: 3-9 Nisan, bu haftanın dijital platformlara ve sinema salonlarına yeni gelen film ve dizilerini sizin için derledik…

 

Haftanın Filmleri: 3-9 Nisan

 

Haftanın filmleri:

 

Belki Evet, Belki Hayır Filmi

Bir süredir mutlu bir ilişkileri olan Michelle ve Allen, evlenmeye karar verdiklerini açıklamak için anne babalarını bir araya getirmeye karar verir. Ancak beklenmedik bir gerçek ortaya çıkar. Ne var ki aileler birbirini gayet iyi tanımaktadır ve bu tanışıklık evlilik hakkında bambaşka fikirlerin ortaya çıkmasına sebep olur.

Türü: Romantik komedi

Yönetmeni: Michael Jacobs

 

Belki Evet, Belki Hayır

 

Çaykovski’nin Karısı Filmi

Çaykovski’nin Karısı, ünlü Rus bestecisi Pyotr Çaykovski ile eşi Antonina Miliukova arasındaki çalkantılı ilişkiye odaklanır. Bununla birlikte zengin ve parlak bir genç kadın olan Antonina Miliukova, ünlü besteci Piotr Tchaikovsky ile evlenir. Ancak büyük bir tutku ile bağlı olduğu kocasından yakınlık ve destek göremeyen kadın, kendisini karmaşık bir hayatın içinde bulur. Dolayısıyla aşkı bir süre sonra saplantıya dönüştüğünde Antonina, sırf Çaykovski’nin yanında kalabilmek için her şeye katlanmayı kabul eder.

Türü: Biyografik, Dram

Yönetmeni: Kirill Serebrennikov

 

Çaykovski'Nin Karısı

 

Kayıp Filmi

Annesi yeni erkek arkadaşıyla Kolombiya’da tatilde gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bunun sonucunda June’un cevap arayışı uluslararası bürokrasi tarafından engellenir. June, annesinden binlerce mil uzakta, Los Angeles’tadır. Ayrıca çok geç olmadan onu bulmak için parmaklarının ucundaki en son teknolojiyi yaratıcı bir şekilde kullanır. Ancak daha derine indikçe, dijital hafiyeliği cevaplardan çok soruları gündeme getirir. June annesiyle ilgili sırları çözdüğünde, onu aslında hiç tanımadığını keşfeder.

Türü: Gerilim, Dram

Yönetmeni: Will Merrick (II) ve Nicholas D. Johnson

 

Kayıp

 

Haftanın dizileri

 

The Blacklist: 9. Sezon Dizi

FBI’ın arananlar listesindeki kaçak, diğer kötüleri yakalamaları için FBI’a yardım teklifinde bulunur. Ancak tek şartı çaylak profil uzmanı Elizabeth Keen’in ortağı olmasıdır. The Blacklist galası 23 Eylül 2013’te yapılmış olan bir Amerikan suç dizisidir. Ne var ki dizi eski harbiyeli günümüzün yüksek profilli suçlusu Raymond’u anlatır. Burada “Red” Reddington’un kendini gönüllü olarak FBI’ya teslim etmesini konu alır. Kısacası yasal dokunulmazlık karşılığında listedeki azılı suçluların organizasyonunu FBI’a anlatmaktadır.

Türü: Suç, Gizem

Yaratıcısı: Jon Bokenkamp

 

The Blacklist

 

The Power Dizisi

Başrollerinde Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton gibi isimler bulunur. James “Ghost” St. Patrick’in hem gece kulübü sahibi hem de uyuşturucu çetelerinin başı olarak yaşadığı ikili hayatı anlatır.

Türü: Gerilim

 

The Power

 

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu