Özel HaberlerGündemTürkiye Gündemi

Halk Şehrin Amatör Sanatçılarını Seviyor

Halk Şehrin Amatör Sanatçılarını Seviyor

 

Balıkesir’de sokaklarda duyulan keman sesi yada herhangi bir müzik aletine eklenen şarkılar ve türküler beğeni ile dinleniyor. Şehirde özellikle yaz mevsiminde dikkat çeken amatör sanatçılar kışında ellerindeki enstrümanları konuşturuyor.

 

Kurtdereli Heykeli önünde her sabah keman çalan yada bir saz eline alıp şarkı söyleyen gençleri görmek mümkün. Şehir ’de sazıyla sözüyle her türlü müzik aletini dile getiren amatör müzik dünyasının gençleri şehre canlılık kazandırıyor.

Balıkesir’de cadde veya sokaklarda özellikle yaz dönemlerinde gördüğümüz amatör müzisyenler halkın ilgisini çekiyor. Kış mevsimi olmasına rağmen halktan ilgi gören gençler şarkı söyleyip müzik aletleri çalmayı seviyor.  Milli Kuvvetlerde, Demokrasi Meydanı ve AHP meydanlarını tercih eden gençlere şehir halkıda destek veriyor. Halk, çoğu kişinin beğenisini toplayan tek bir genç ya da grup halindeki gençleri ellerindeki cep telefonları ile de çekmeyi ihmal etmiyor. Hatta onlarla fotoğraf çektirip istediği şarkıları söylemelerini de istiyor.

Haber:Muhammed Can Akyürek

Haberle ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu