Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Hamile Eşini Öldürdü

Kadir M, dini nikahlı eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Beraberinde, “Şerefim ve namusum için yaptım. Siz nasıl uygun görürseniz o benim kabulümdür” sözleriyle kendini savundu. Kadir M’ nin yargılanması devam ediyor.

 

 

Hamile Eşini Öldürdü.. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Kadir M, birlikte yaşadığı 19 yaşındaki dini nikahlı eşini 97 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Kadir M’ nin, (30) yargılamasına devam ediyorlar. Kadir, savunmasında ”Şerefim ve namusum için yaptım. Siz nasıl uygun görürseniz o benim kabulümdür” dedi. Beraberinde, avukatı adli kontrol şartıyla serbest kalmasını istedi.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi 3 aylık hamile Hazal A’ yı (19) 97 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Sonrasında, Kadir M’ yi tutuklu olarak yargıladılar. Kadir M’nin yargılaması devam etti. Avukatı, Kadir M’nin ruh sağlığının yerinde olmadığını, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını istedi. Mahkeme, akıl sağlığıyla ilgili rapor ulaşmadığı için duruşmayı erteledi.

Edinilen bilgiye göre, duruşma salonunda Hazal A. adına hiç kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Zanlı Kadir M’nin avukatı ise şu sözlerle müvekkilini savundu: “Müvekkilimin uzun süre uyuşturucu kullanmasından dolayı psikolojisinin yerinde olmadığını düşünmekteyiz. Bu sebeple akıl ve ruh sağlığı hastanesine sevk edilerek rapor almasını talep ediyoruz. Müvekkilim hapishane 7 veya 8 kez koğuş değiştirdiği ve bu sebeple ruh sağlığının yerinde olmadığını adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını tutukluk halinin iptalini talep etmekteyiz.”

Son olarak, rapor mahkemeye ulaşmadığı için duruşma M’nin tutuklanmasına karar verdi. Ardından, 16 Ağustos 2023 tarihine erteledi.

…Hamile Eşini Öldürdü…

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu