Gündemİlçe Haberleri

Havran’da Milli Teknolojilere Özel Program

Balıkesir'in Havran ilçesinde, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Havran’da Milli Teknolojilere Özel Program

Havranda Milli Teknolojilere Ozel Program 1

Havran Belediye Binası önünde gerçekleştirilen program, günün anlama ve önemini belirten konuşma ile başladı. Ardından şiirlerin okunması ve protokol tarafından “Milli Teknolojilerimiz” adlı fotoğraf sergisinin gezilmesiyle devam etti. Sergi, yerli ve milli teknolojilerin yanı sıra, günümüzün önemli projelerinden biri olan ilk yerli ve milli otomobil TOGG’u da içeriyordu.

Havranda Milli Teknolojilere Ozel Program 2

Başkan Ersoy Konuşma Yaptı

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, etkinlik kapsamında yaptığı açıklamada, yerli üretimin ve yerli-milli teknolojilerin önemine vurgu yaparak, “Ülkemizin gurur kaynaklarından biri olan yerli üretim ve milli teknolojilerle büyük başarılara imza atıyoruz. Bu etkinlikle, vatandaşlarımızın bu değerleri yakından görmelerini ve takdir etmelerini sağlamak istedik.” dedi.

Havranda Milli Teknolojilere Ozel Program 3

TOGG’u Yakından İncelediler

Programın en dikkat çekici noktalarından biri ise TOGG’un katılımıyla düzenlenen fotoğraf sergisi oldu. Vatandaşlar ve öğrenciler yerli ve milli otomobilin detaylarını inceledi. Etkinlik sonunda Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, öğrenci ve vatandaşlara teşekkür ederek meyve paketleri ikram etti.

Havranda Milli Teknolojilere Ozel Program 4

Haber: Elif Şahin

Büyükşehir, toprağa da suya da bereket katıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu