GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

“Her Vakit Birlikteyiz”

Başkan Güney “Her Vakit Birlikteyiz”. Balıkesir’in Susurluk İlçe Belediye Başkanı Nurettin Güney pazarcı esnafı ziyaret etti.14 Mayıs seçimlerine doğru ilçenin güzelliğine güzellik katacak çalışmalar içinde olduklarını söyledi.

 

 

Balıkesir’in İYİ Partili tek Belediye Başkanı olan Nurettin Güney bugüne dek ilçe halkı ile sık sık buluşup sohbet etti. Bu sohbetlerin süreceğinin altını çizen Başkan Güney, “Bugünde ilçemizin pazarı ve ilçe esnafımızla buluştuk” dedi.

Örf ve Adetlere Dikkat Çekti

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney yaptığı değerlendirmede, “Çarşamba pazarımız hayırlı, bereketli olsun. Hayatımızın koşuşturmasında, her anı iyilik ve güzellikle doldurmak için varız” dedi. Ayrıca, yardıma ihtiyacı olanın yardımına koşmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Böylelikle komşumuzun, hemşerimizin zor zamanda yanında olmak; hem dinimizin, hem de Türk örf ve adetlerimizin temellerinde vardır ”dedi.

 

Guneyyy

Üreten Toplum Vurgusu Yaptı

Güney ayrıca ülkemizde her bir bireyin hem ailesi, hem de vatanı için çalıştığına değindi. Öte yandan, Çalışan ve üreten toplumumuz, Milli birlik anlayışıyla ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacaktır ”dedi. İşini düzgün yapan her vatandaşın, güzel ülkemizin daha iyi günlerine katkı sağlayacağına dikkat çekti. Ayrıca” İlçemiz ekonomik gelişiminde önemli yer tutan pazarlarımızdaki hareketlilik, bütün kentte canlılık kazandırmaktadır” dedi.

Başkan Güney “Bereketli Sofraların İnsanlarıyız”

Son olarak Güney, yaptığı değerlendirmede, “Her hemşerim helal lokma ile evine giderken bu ilçede yaşanan huzur bizlerin en büyük mutluluk sebeplerindendir. Yaşadığımız tüm zor günlerin üstesinden beraberce geliyoruz. Güzel günleri kazanacağımız, yarınlara sağlıkla ulaşmak dileğiyle, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tüm vatandaşlarımıza, hayırlı işler, büyüteceğimiz bereketli sofralar diliyorum” dedi.

…”Her Vakit Birlikteyiz”….

Haber: Muhammed Can Akyürek

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu