Gündemİlçe Haberleri

HİMAM “BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANLARINDAYIZ”

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ” Asıl engelliler, karşılarına çıkan engeli geçemeyenlerdir. Asıl Engelliler Onları Görmeyenlerdir. ”dedi.

Gömeç’te engellilere yönelik koşulları hızla iyileştirdiklerini söyleyen Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, “ Dünya Engelliler Günü’nde değil hayatın her gününde destek olunması gerekmektedir. Biz Gömeç belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. Bir gün değil hergün onlarla beraberiz” dedi. Başkan Himam, “Gömeç Belediyesi Olarak Engelliler Gününde değil hayatın her anında onların yanında olmanız için aracı olmak istedik. Çocuklarımızın ailelerimizin ve okulumuzun sizlere ihtiyacı var. Kendilerine destek olunmasını bekliyorlar. Çocuklarımıza el uzatmak ya da onlarla güzel vakitler geçirmek isterseniz.6 Eylül Çok Programlı Lisesi bahçesinde bulunan oyuncak kütüphanesi binasında onları bulabilirsiniz. Ritim derslerine – el sanatları derslerine katılabilir, sevginizi paylaşabilirsiniz. Unutmayın çocuklarımızın tek engeli sosyal hayata olan erişim engelleridir. Sizleri de birlikte engellerini ortadan kaldırmaya davet ediyoruz. ”ifadelerini kullandı. Himam Göme’çe yalnız değilsiniz diyerek Belediye olarak engelli bireyleri önemsediklerini belirti.

HER TADIN PAYLAŞIMI

1. Zeytin Yağı Tadım Şenlikleri kapsamında 6 Eylül Çok Programlı Lisesi ve Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Gömeç Şubesi öğrencileri ile birlikte Bağcı Tarım Zeytin Yağı Fabrikasına ziyaret gerçekleştirdiler. Fabrika ziyaretinin ardından Nuri Bozyel Kültür Merkezi’nde Konuşmacı Dr. Dilşen Oktay Ertem’in paneline katılan öğrencilere kaliteli zeytin üretimi ve tadımı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Oldukça verimli ve güzel bir gün olduğuna dikkat çeken Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, çalışmalarından dolayı Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Gömeç Şubesi’ni ve 6 Eylül Çok Programlı Lisesi’ni kutladı. Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu