GündemTürkiye Gündemi

Hulusi Akar Konuşma Yaptı

Hulusi Akar konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitingi öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terörle mücadelenin artarak devam edeceğini söyledi.

 

Hulusi Akar konuşma yaptı. İHA’dan alınan bilgiye göre Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Terörle mücadelede elde edilen başarılar sayesinde artık teröristler yok. Artık Gabar terörle değil petrolle anılıyor, Şırnak turizmle gündemde. Geri dönüş düşünülemez. Operasyonlarımız artan şiddetle en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar devam edecektir” dedi.

 

Backup Of Backup Of Elif 7

 

Bakan Akar, “Dünyada ve bölgemizde tehditler artmakta. Türkiye’nin çevresi ateş çemberi. Türkiye artık bölgesinde ve dünyada söz sahibi oldu. Kahraman ordumuz da ülkemize yönelecek her türlü tehdit karşısında artık çok daha güçlü. Aziz milletimizin bağrından çıkan şanlı ordumuz terörist neredeyse oradadır. Binlerce terörist etkisiz hale getirilerek, terör koridorunu başlarına yıktı, hainlere büyük darbeler indirdi. Terörle mücadelede elde edilen başarılar sayesinde artık teröristler yok. Artık Gabar terörle değil petrolle anılıyor, Şırnak turizmle gündemde. Geri dönüş düşünülemez. 85 milyon bir ve beraberiz. Operasyonlarımız artan şiddetle en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar devam edecektir. Asil milletimiz en huzurlu günlerini yaşarken, Türkiye’yi eski günlerine döndürmek isteyenlere müsaade etmedi, etmeyecek. Her denileni yapan Türkiye yok” ifadelerini kullandı.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Ayrıca Hulusi Akar Hakkında

12 Mart 1952’de Kayseri’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kayseri’de tamamladı. Lise eğitimine Kayseri Lisesinde başladı fakat bir öğretmene “hakaret ettiği” iddiasıyla okuldan uzaklaştırıldı. Bundan dolayı, Kayseri Sümer Lisesine geçen Akar, lise eğitimini orada tamamladı.

1972 yılında Kara Harp Okulunu, 1973 yılında Piyade Okulunu tamamladı. Daha sonra  1980 yılına kadar Kara Kuvvetleri bünyesinde çeşitli birliklerde takım ve bölük komutanı olarak görev yaptı. Ayrıca 1982 yılında Kara Harp Akademisini tamamlayıp kurmay subay oldu. Bundan dolayı 1985’te Silahlı Kuvvetler Akademisinden, 1987’de Birleşik Devletler Silahlı Kuvvetler Kurmay Kolejinden mezun oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu