Balıkesir Son Dakika HaberleriGündemMagazin

Hülya Avşar Balıkesir’de Paparazzilere Yakalandı

Balıkesir'de Ayvalık'ta zeytin kırma paylaşımı ile gündeme gelen Hülya Avşar bugün Edremit Devlet Hastanesi'nde görüntülendi.

Hülya Avşar Balıkesir’de Paparazzilere Yakalandı

Hulya Avsar Balikesirde Paparazzilere Yakalandi 1

Tanınmamak İçin Önlem Aldı

Hastane içinde tanınmamak için maske takıp bere giydiği dikkat çeken Avşar kızı geçmiş olsun diyen vatandaşa merhaba dedi. İHA’nın edindiği bilgiye göre  Avşar’ın yanında bulunan kişiler ise kameranın kapatılmasını isterken, Avşar’ın birinci katta bulunan genel cerrahi göğüs cerrahi servisinde yatan bir tanıdığını ziyaret için Ayvalık’tan geldiği iddia edildi.

Hulya Avsar Balikesirde Paparazzilere Yakalandi 2

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar, Emral ve Celal  Avşar’ın ilk çocuğu olarak 1963 yılında Edremit’te dünyaya geldi. Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar’ın baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır. Hülya Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur.

Bulvar Gazetesi’nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması’nda birinci seçildi (1983) fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılı Avşar’ın yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı.

2001 yılında kendi adını taşıyan Hülya Avşar by H markasını kurmuştur. Kendisinin de üzerinden çıkarmadığı siyah-beyaz düz basic t-shirtler web sitesi www.byh.com.tr üzerinden satışa sunulmaktadır. Spora ve tenise tutkunluğuyla bilinen Avşar’ın 2001 yılından bu yana kendi adını taşıyan Hülya Cup tenis turnuvası düzenleyerek buradan elde ettiği gelirle eğitime destek vererek çocuklara burs ve tenis imkânı kazandırmaktadır.

İlginizi çekebilecek haber ; Şarkıcı Emir Can İğrek’ten ‘Ali Cabbar’ İtirafı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu