EtkinlikGündem

İhracat ve Ticaretin Genç Temsilcileri Balıkesir’de Buluşuyor

BTSO Dış Ticaret Konseyi Başkanı, Gıda Mühendisi ve İhracatçı Dr. Murat Bayizit ile BUBFA Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban'ın moderatörlüğünde "Genç Ticaret Elçileri" buluşuyor.

İhracat ve Ticaretin Genç Temsilcileri Balıkesir’de Buluşuyor

Balıkesir Üniversitesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Dış Ticaret Konseyi Başkanı, Gıda Mühendisi ve İhracatçı Dr. Murat Bayizit ile BUBFA Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban’ın moderatörlüğünde “Genç Ticaret Elçileri” etkinliğine ev sahipliği yapacak.

4 Ocak 2024 Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak ve 12.00’de sona erecek olan etkinlik, Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Etkinlik, genç ticaret elçilerinin bir araya gelmesine olanak tanıyarak, BTSO Dış Ticaret Konseyi Başkanı Dr. Murat Bayizit ve BUBFA Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban’ın moderatörlüğünde düzenlenecek. Genç ticaret elçileri, bu platformda ticaret, dış ticaret stratejileri, küresel ekonomi ve ihracat konularında deneyim ve görüşlerini paylaşacak.

Dış Ticarette Yeni Nesil: Genç Ticaret Elçileri Forumu

Etkinlik, iş dünyasıyla akademik dünya arasında köprü kurmayı hedefleyerek genç girişimcilerin ve ticaret ile ilgilenen öğrencilerin bilgi ve deneyim kazanmalarına yönelik bir fırsat sunacak.

Balıkesir Üniversitesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, gençlerin ticaret alanında daha fazla bilgi edinmelerine ve iş dünyasıyla bağlantı kurmalarına olanak tanıyacak bir platform olacak.

 

 

Muhammed Can Akyürek

Emniyet Müdürü ve Ressam Ahmet Sula Kepsut’ta Gençlerle Buluşacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu