GündemSiyaset

İmamın Son Durağı DP

İMAMIN SON DURAĞI DP

 

Bir süredir gözlerden uzak kalan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Balıkesir’deki tek meclis temsilcisi İsmail Ok, Türkiye’de % 0,15, Balıkesir’de % 0,3 oy potansiyeli olan Demokrat Parti’de hayır aradı.

 

VEKİL YAPAN BAHÇELİ’YE SIRTINI DÖNDÜ

MHP’ye 2009’da Balıkesir Belediye Başkanlığı kazandıran, bu başarıyla Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından 2015 seçimlerinde liste başına yazılarak ödüllendirilen İsmail Ok, partisinde kaynayan kazanın ardından, kendisini meclise sokan Bahçeli’ye sırt dönüp Meral Akşener’e yanaşınca, kara listeye alınmıştı. Ok, referandumda da partisinin genel tutumunun aksine ‘Hayır’ diyen milletvekilleri ile yürümeyi tercih etmişti.

 

MHP DIŞLAYINCA OK’UN BALANSI BOZULDU

Mart 2014 yerel seçimlerinde, FETÖ’cü isimlerin kendisini desteklediği konuşulunca ‘Ben belediye başkanlarının baş imamıyım’ diye ilginç çıkış yapan İsmail Ok’a, Akşener’ci tutumu dolayısıyla MHP Balıkesir İl Teşkilatları’nın kapısı kapanmıştı. Bir ara CHP ile yakınlaşan Ok’un son uğradığı adres ‘İmam bu hallere de mi düşecektin’ dedirtti. Hayırda hayır vardır diyerek destek turuna çıktığı DP’nin Türkiye’de karşılığı %0.15

 

BiR ZAMANLAR ETRAFI ÇOK KALABAYDI AMA!

Bir zamanlar etrafında kalabalıklarla yürüyen Ok, Çamlık’ta Karesi Kalesi, taksi dolmuşlar Milli Kuvvetler’e girecek, hal binası yıkılmayacak gibi sözlerini tutmayarak halkın gözünden, kendisini seçtiren lidere değil de Akşener’e destek vererek partinin gözünden düşünce yalnızları oynamaya başladı. İl Başkanı ve başkan yardımcılarını bir birine düşüren Ok, seçim döneminde neler yapacak izleyip göreceğiz.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu