GündemSiyaset

İmamoğlu’ndan ‘ANAP’ İddiasına Yanıt

İmamoğlu'ndan 'ANAP' iddiasına yanıt: Bizim aramızı bozamazlar

İmamoğlu’ndan ‘ANAP’ İddiasına Yanıt

Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultayı’nda parti listesine giren isimlere “CHP’yi İmamoğlu’na kaptırmayın, direnin, partiyi ANAP’laştırmak istiyor” dediği iddia edildi. İBB Başkanı İmamoğlu, iddiayı yalandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,

KİPTAŞ’ın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan İş Bankası Mensupları Sitesi’nin İncirli parseline ziyarette bulundu. Aynı zamanda CHP Kurultayı’nda, Oğuz Kaan Salıcı’nın listesinden parti listesine geçen isimlerle eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir araya gelmesi ve Kılıçdaroğlu’nun bu isimlere “CHP’yi İmamoğlu’na kaptırmayın, direnin, partiyi ANAP’laştırmak istiyor” şeklindeki iddialara cevap veren İmamoğlu,

“Ben gazete küpürünü ister istemez basın özetinde gördüm. Öncelikle benim çok referans aldığım bir gazete değil. Niye referans alınamaz, düşünün ki baba-oğlu ilişkisi diye tarifleyen sayın önceki dönem genel başkanımızın beni CHP’nin en tarihi en önemli kurultayında kurultay başkanı yapan sayın genel başkanımızın böylesi bir şey söylediğini düşünebilir misiniz? Mümkün bile görmüyorum. Mesnetsiz, kaynaksız, kaynağı belirtilmeyen haberler. Bu haberlerle bizim aramızı bozamazlar!” şeklinde konuştu.

Bakanlığa kentsel dönüşüm eleştirisinde de bulunan İmamoğlu, “Kurum ve kuruluşları yok sayan, TOKİ gibi bir kentsel dönüşüm başkanlığı kurmak bir çözüm değil” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'Ndan 'Anap' İddiasına Yanıt

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu