Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir İstihdam Fuarı İş Arayanları ve İşverenleri Buluşturuyor!

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, Balıkesir İstihdam Fuarı'nın (BAİF08) Ekim ayı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nda alınan kararla 20-21 Kasım tarihlerinde düzenleneceğini açıkladı.

Balıkesir İstihdam Fuarı İş Arayanları ve İşverenleri Buluşturuyor!

Balikesir Istihdam Fuari Is Arayanlari Ve Isverenleri Bulusturuyor 1
Balıkesir İstihdam Fuarı İş Arayanları Ve İşverenleri Buluşturuyor!

20 Kasım’da Başlıyor

Fuar, “Burada İş Var” mottosuyla 20 Kasım’da saat 11.00’de Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılacak. Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, fuarın açılışında protokol konuşmalarının ardından, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilin istihdam durumuna dair hazırlanan raporun sunumunun gerçekleştirileceğini ve açılış sonrası stant ziyaretlerinin yapılarak fuarın resmi olarak başlayacağını belirtti.

Fuara 43 Firma Katılacak

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sanayi Odası ve Ticaret Odası Başkanlıkları işbirliğinde gerçekleştirilecek fuar organizasyonu için protokolün yapıldığını ifade eden Balcı, fuara 43 firmanın katılacağını ve 2 gün boyunca işverenlerin, stantlarında firmaları hakkında bilgilendirme yapacaklarını, iş arayan vatandaşların başvurularını alacaklarını ve istihdam imkanları sunacaklarını söyledi.

Büyükşehir’den Servis Desteği

İŞKUR İl Müdürü Balcı, fuar süresince 50 veya daha fazla işçi çalıştıran 43 firma ile görüşme yapabilmek amacıyla üniversitelerden ve meslek liselerinden gelen öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen toplu taşıma araçları ile fuar alanına taşınacağını belirtti.

İlk Gün Başarı Semineri Olacak

Fuarın birinci gününde saat 14.00’te Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından düzenlenecek olan Başarı Semineri’nde konuşmacı Mümin Sekman’ın yer alacağını belirten Balcı, ikinci gün ise bazı firmaların katılımı ile bir panel oturumu gerçekleştirileceğini söyledi.

Saat 6’ya Kadar Sürecek

Balcı, fuarın ikinci günü olan 21 Kasım’da ziyaretçi girişinin saat 09.00’da başlayacağını ve saat 18.00’de sona ereceğini belirterek, iş arayan ve işverenleri buluşturan bu önemli etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Kaynak: Alper Çobanoğlu // Balıkesir İstihdam Fuarı İş Arayanları ve İşverenleri Buluşturuyor!

Balıkesir’de Bilişim Sektörünün Geleceğine Işık Tutacak Toplantı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu