Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

İnce: “Böyle Rezillik Olmaz” Dedi

İnce “İftira Kampanyası Başlattılar”

 

İNCE : “BÖYLE REZİLLİK OLMAZ”DEDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Balıkesir’de konuştu. ilkkez bu seçimde hakkında iftira kampanyası başlatıldığını söyledi. Adli tıp ve TÜBİTAK aracılığı ile sahte belgeler düzenlediler dedi ve Türk ordusunu yıkmaya çalıştıklarını söyledi. Ayrıca bana yapmışlar vız gelir ancak başkasına da yaparlar!” dedi.

 

“Baro başkanı Avukatı Aradım”

Muharrem İnce miting konuşmasında şunları söyledi: “Sahte belgeyi benim eski CHP’li arkadaşlarım paylaşıyor. İçimi yakan bu. Şimdi bakın; FETÖ’cüler geçmişte AKP ile birlikteydi orduyu yıktılar. Ayrıca, CHP ile iş tutuyorlar. Bana iftira atıyorlar. İşin tuhafı ne biliyor musunuz? Balıkesir BARO Başkanı Avukat. Bunu bir whatsap grubunda paylaşmış. Telefon açtım. Tanışıyormuşuz. Ben hatırlamadım da. Tanıştığımızı söyledi. Dedim ki; Sen nasıl avukatsın ve nasıl Hukuk Fakültesini bitirdin? Ayıp değil mi? Yazık günah değil mi? Orada IBAN var. Gir bir lira para yatır ve kime ait gör. Böyle rezillik olmaz.”dedi.

 

Bugün Herkes 3 Kişiyi İkna Etsin

Bakın ben doğru yolda olduğumdan çok eminim diyen İnce,Terör örgütleri ve FETÖ’cülerin hedefinde olduğunu söyledi. PKK’nın ,Hizbullahçıların hedefindeyim diyen İnce, “ Benim gençler ve genç kalanlar yanımda. Atatürkçüler yanımda. Ben bu yola çıkarken yolun zor olduğunu ve iftiraları biliyordum ”dedi. Ayrıca, düzmece belgeler yayınlayacaklarını biliyordum. Para, örgüt lazımdı biliyordum. Ben bu yolu bilerek seçtim ”şeklinde konuştu. Dahası, “Onların bir miting parasına biz koca bir kampanyayı gönülden ve yürekten yapıyoruz. Buda üçüncü yoldur. Sizden isteğim herkes bugün 3 kişiyi ikna edecek. Eş, dost, akraba, komşu herkes 3 kişiyi ikna etsin.” dedi.

 

“Bir milyon dolarım Olsa Ne Kampanyalar Yapacağım”

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce hakkında iftira kampanyası başlatıldığını söyledi. İnce, “ Bir bakıyorsunuz son model bir jip Muharrem İnce’nin eşine hediye edilmiş. Yok böyle bir şey! İki gün geçiyor 10 milyon dolar. Bir milyon dolar olsa ben ne kampanyalar yapacağım. Birkaç gün sonra sahte bir dekont. Dekont’ta Muharrem İnce’ye biri 10 milyon göndermiş. Tarihine baktım bir pazar sabah bankadan havale yapılmış. Orada birde IBAN var. IBAN’a girsen ve bir lira yatırsan kim görürsün. Bunu kim yapıyor? Yurtdışındaki FETÖ’cüler yapıyor. Ama ben FETÖcülere ne diyeyim? İşleri zaten kumpas, sahtekarlık ve kumpas ”şeklinde konuştu. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu