Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündemTeknoloji

Intel’den İki Oyuna Destek

Intel’den İki Oyuna Destek! Arc serisi ekran kartları ve Iris Xe grafik birimleri için 1.0.101.4382 sürücüsünü yayımladı. İki oyuna daha destek geldi

 

Intel'Den İki Oyuna Destek

Oyunlarda daha yüksek performans almak için donanımın yanı sıra sürücüler de oldukça önemlidir.. Bu nokta da üreticiler de sürekli güncelleme yayımlamaktadır. Son olarak Intel, sürücü güncellemesini yayımladı. İşte Intel’den İki Oyuna Destek

Intel Arc & Iris Xe 31.0.101.4382 sürücüsü

Dün yayımlanan yeni Intel Arc & Iris Xe 31.0.101.4382 sürümünün güncelleme notlarına baktığımızda iki oyuna daha sürücü desteği geldiğini görmekteyiz. Ayrıca bu, söz konusu yapımlarda daha fazla performans alabileceğiniz anlamına gelmektedir. Öte yandan bazı can sıkan hatalar da çözüme kavuşmuştur.

Intel'Den İki Oyuna Destek

Intel Arc & Iris Xe 31.0.101.4382 sürücüsü ile birlikte önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek Diablo 4 ve Street Fighter 6 oyunları desteklenmeye başladı. Bununla birlikte yeni sürücü, Total War: Warhammer III (DX11) – Mirror of Madness Benchmark’ı 1080p çözünürlükte oynayanlar için yüzde 4’lük bir performans artışı getirmektedir.

Geçtiğimiz aylarda çıkış yapan ve oyun içerisindeki hatalarıyla oyuncuları canından bezdiren The Last of Us Part 1 için de bir düzeltme mevzuttur. Ayrıca  oyun DirectX 12 sürümünde oynandığı sırada meydana gelen çökme sorunu çözülmüştür.

Intel'Den İki Oyuna Destek

31.0.101.4382 güncelleme notları
  • Oyun Desteği

Diablo IV

Street Fighter 6

Total War: Warhammer III (DX11) – Mirror of Madness Benchmark: 1080p’de yüzde 4 performans artışı.

  • Çözülen Sorunlar

Vulkan API kullanan bazı uygulamaların çökmesi.

The Last of Us Part 1 (DX12): Oyun sırasında çökme meydana gelmesi.

Unreal Engine 5.2 Editor: Uygulama çökmeleri.

Street Fighter 6 (DX12) – Battle Hub Benchmark: Düşük performans.

Intel Arc & Iris Xe 31.0.101.4382 sürücüsünü indirebilmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca Intel’in ilgili web sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfadaki sürücü listesinden son sürümü seçip, yükleme işlemini başlatabilirsiniz. Bu sürümün şu anda beta olduğunu belirtelim. Yani bazı hatalarla karşılaşılabilir.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu