Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikTeknoloji

İnternetten Kolay Yoldan Para Kazanın!

İnternetten en kolay yoldan nasıl para kazanılır? Sizin için derlediğimiz ipuçları ile kolay yoldan para kazanın!

 

İnternetten Kolay Yoldan Para Kazanın!

İnternet yoluyla para kazanmak bir çok kişinin aklına gelmiştir. Kısa bir araştırma yapıp, zor ve karmaşık gelip yarıda bırakmıştır. Fakat internetten para kazanmanın bir çok yolu var. Öncelikle siz hangi yolu tercih edeceksiniz? Bu soruya cevap bulmanız gereklidir. Tabi bu soruya yazımın sonunda daha kolay bir şekilde cevap bulabilirsiniz. Geriye sadece para kazanmaya başlayacağınız bu yola baş koymak kalacaktır. Gelin birlikte bakalım internetten nasıl para kazanabiliriz? Birlikte bakalım.

BLOG YAZARAK PARA KAZANMAK 

Bir çok kişinin kullandığı bu yöntem ile ciddi şekilde para kazanabilirsiniz. Aynı zamanda oldukça keyifli bir iş hatta sizin için bir hobi haline bile dönüşebilir. Yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikle bir blog adresi açmalısınız. Tema vesaire gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra blog yazmaya başlamalısınız. Zaten bu işe başladığınız da eksiklerinizi fark edip gerekli araştırmaları yapacaksınız.

Tabi ki yazmaya başladınız, hemen üstünüze paralar yağmayacak. Böyle bir hayaliniz var ise biraz gerçekçi olmanızı tavsiye ederim. Şöyle olacak, blog adresinizi sosyal medyada duyuracaksınız. Belli bir kitle yakalayacaksınız. Sonra Google Adsense başvuru yapacaksınız. Başvurunuz onaylandığında sitenize reklam almış olacaksınız.

Para kazanma olayı bu evreden sonra başlıyor. Sitenizde ki reklamlar sayesinde, okuyucu kitleniz tarafından yani sitenizin ziyaretçileri tarafından kazanmaya başlayacaksınız. Kazandığınız rakamlar sabit rakamlar olmayacaktır. Yani siz ne kadar okuyucuya hitap edecek bilgi verirseniz, okuyucuların dikkatini çekerek para kazanacaksınız. Ülkemizde bir çok blogger bu yöntem ile ciddi rakamlar kazanmaktadır. Sayfanızın ziyaretçisine göre aylık olarak 10 bin, 20 bin TL kazanabilirsiniz.

SATIŞ ORTAKLIĞI YAPARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ 

Bir markanın veya herhangi birinin bir ürününün reklamını yaparak para kazanabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağız diye sorarsanız eğer öncelikleblogger veya wordpress gibi bir web site sahip olmalısınız. Bir kitleye ulaştığınız da öncelikle kendinizi reklam etmelisiniz. Sosyal medya en etkili reklam araçlarının birisidir. Kendinizi sosyal medya üzerinden reklam edebilirsiniz. Daha sonra bir markanın ürünü veya reklamının yapılmasını istenilen kişiler ile iletişime geçmelisiniz.

İletişime geçtiğinizi kişiye, “Benim bir web sitem var, sitemin içeriği şunlar diyerek sitenizin içeriğini anlatabilirsiniz. Aynı zamanda sitenizin günlük, aylık, ziyaretçi istatistiklerini söyleyebilirsiniz. Sitemde markanızın veya ürününüzün reklamını yapabilirim.” Diyebilirsiniz.

Tabi ki herkes hemen tamam diyecek diye bir kural yok. Ürün veya marka sahibini etkilemek üzere kısa bir süreliğine ücretsiz reklamını yapabilirsiniz. Yani demo gibi bir şey sunabilirsiniz. Daha sonra eğer beğenilir iseniz belirli komisyonlar karşılığında sitenizde reklam yapabilir ve çok hızlı bir şekilde para kazanabilirsiniz.

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ 

Bu yöntem ile bir geçim sağlamanız zordur. Bu yöntemin amacı sadece ufak tefek ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar para kazanmaktır. Bazı anket siteleri var. Anket dolumu karşısında size aylık 50 TL – 70 TL arası bir ücret ödemektedir. Şimdi akıla gelen ilk şey şu olacaktır. “İnternetten para kazanma diye geldik, 50 TL – 70 TL mi kazanacağız” diyeceksiniz.

Burada biraz ticari düşünceye ihtiyacınız olacaktır.

Sonuçta bir tane anket sitesi yok. Bir sürü anket sitesi var bunlardan en az on tanesine kayıt olup, anket doldurma karşılığında bir ücrette anlaşırsanız eğer bu sefer aylık kazancınız 500 TL – 700 TL arası olacaktır.

YOUTUBE İLE PARA KAZANMAK 

Youtube sayesinde aynı blogger gibi ciddi rakamlar kazanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken nedir biliyor musunuz? “FİKİR” bir fikre ihtiyacınız var. Neden diye soracak olursanız eğer, Youtube ile artık bir çok kişi para kazanıyor ve bunların çoğu birbirinin taklididir. Birisi bir şey yapıp videoya çekiyor ve youtube yüklüyor. Ertesi gün bir bakıyorsunuz ki aynı şeyi başka birisi daha çekip yüklemiş.

Eğer Youtube ile ciddi rakamlar kazanmak istiyorsanız orjinal ve kimsenin yapmadığı size ait olan bir fikre ihtiyacınız olacaktır. Bu orjinal fikir emin olabilirsiniz ki insanların dikkatini çekecektir. Bu fikrinizin devamlılığını getirirseniz eğer bir hayran kitlesi yakalayabilirsiniz. Youtube Adsense başvurusu yapıp reklam alabilirsiniz. Sonrası ise aynı blogger mantığı gibi videolarınız görüntülenme başına size para kazandıracaktır.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu