Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

İşin Aslı Öyle Değil!

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ’ya koltuğu kaybediyorsun dedi.

 

 

İşin Aslı Öyle Değil!… Bilimsel Çalışma Yapılıyor

CHP’li Aytekin, Umutlu’nun zeytin enstitüsünü bilmiyor sözüne tepki gösterdi. Gece vakti basına servis ettiğin o bilgiler yanlış dedi. İşin aslı, zeytin üretme istasyonu var. Ayrıca, fidan üretimi içinde 2019’da bilgi almıştık. Üstelik, Enstitü, Üniversite uhdesinde ve bilimsel çalışma yapıyor dedi.

İsmail Ok’un da Bir Teklifi Var Ne Yapacaksın!

Ensar Ayetkin, “gece yarısı servis edilen metne gelince Tarım Orman Bakanlığımızın uhdesinde enstitüler var. Arkadaşlar, zahmet edip girip bakanlık sitesini, Meclis sitesi gibi azıcık kurcalasalar görecekler ”dedi. Ayrıca, Mesela Bandırma’da koyunculuk enstitümüz var. Balıkesir üniversitemiz bünyesinde Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi var.  Benzer şekilde, kendi partilerine geçmeden önce İsmail Ok’un da aynı şekilde Tarım Bakanlığı bünyesinde Hayvancılık Enstitüsü kurulmasına ilişkin teklifi var. O da doğru bir teklif. Şimdi ne yapacaksınız, o teklifi de böyle mi eleştireceksiniz? İfadelerine yer verdi.

Baltayı Taşa Vurdu

Aytekin, Ekrem Umutlu’nun baltayı taşa vurduğunun altını çizdi. “Ekrem Umutlu genç bir kardeşimiz. Olur, böyle siyasi demeç vereyim derken baltayı taşa vurabilir. Okuduğunu anlamıyorsa problemi var demektir, anlamasına rağmen yine bu açıklamayı yapıyorsa art niyetli demektir ”dedi.

Gidiyorsunuz Biz Geliyoruz

Aytekin açıklamasında, “Bu dilden hep birlikte 14 Mayıs’ta kurtulacağız ”dedi. Ayrıca, AK Partili MHP’li CHP’li diye kimseyi ayırmıyoruz” şeklinde konuştu. Dahası, kutuplaştırmaya kalkmak ve anlamadan eleştirmek isteyenlere de sözümüz şu: Arkadaşlar gidiyorsunuz ve biz geliyoruz. Nafile işlerle uğraşmayın. Sadece koltuklarınızı kaybedeceksiniz hepsi bu ”dedi.

…İşin Aslı Öyle Değil!…

Haber: Serap Acar

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu