GündemSiyaset

‘KADINLARIMIZLA GÜÇLÜ TÜRKİYE’YE’

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, hanımeli pazarında kadınlara karanfil dağıtıp referandumda ‘EVET’ demeye davet etti. Belediyede de kadınlar karanfille karşılandı. Başkan Yılmaz, “Her alanda aktif rol alan kadınlarımız, referandumdan sonra yeni Türkiye’nin gücüne daha da güç katacaktır” dedi.

 

 

‘Güçlü Türkiye için kadınlarla her yerde hep birlikte olacağız’ sloganıyla eşi Mehtap Yılmaz ile hanımeli pazarını ziyaret eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tezgâhları gezerek kadınlara karanfil dağıttı. Her uğradığı tezgâhta güçlü Türkiye için kadınların öneminden bahseden Başkan Yılmaz, kadınları 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda ‘EVET’ demeye davet etti.


“SEVGİ VE FEDAKARLIK”
Karesi Belediyesinin haberine göre,8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Yılmaz, “Kadın yeryüzünde merhametin, şefkatin, sevgi ve fedakarlığın sembolüdür. Hayatını ailesine adayan kadınların, toplumun her alanında üstlendikleri misyonu en güzel şekilde taşıdıklarına yürekten inanıyorum. Kadınların aile içinde “anne” olmakla başlayan fedakârlık, sevgi, saygı, hoşgörü, birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duyguları toplumu olumlu yönde etkileyen en önemli gücü oluşturur. Dünyadaki en zor mesleklerin başında gelen insan yetiştirme sanatının en güzeli “anne” vasfıyla kadınlar tarafından icra ediliyor. Bu liyakati ve değeriyle kadınlar her zaman baş tacı edilmeyi hak ediyorlar” dedi.

 

EL ELE MÜCADELE

 “Her kadın, bizim için değerli ve önemlidir” diyen Başkan Yılmaz, kadın istihdamını da önemsediklerini vurgulayarak, “Kadının iş hayatında daha fazla yer alması toplumda konuştuğumuz hangi sorunlu konular varsa hepsinin azalması demektir. Bu nedenle yerelde kadınların işgücüne ve üretime katılımlarını arttırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Kalkınma yerelden başlar. Biz kadınlar için el ele mücadele edeceğiz. Güçlü Türkiye için kadınlarla her yerde hep birlikte olacağız” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu