GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Karesi Belediyesi Fotoğraf Yarışması Düzenliyor

Karesi Belediyesi Fotoğraf Yarışması Düzenliyor

 

Karesi Belediyesi fotoğraf yarışması düzenledi. Bu yıl altıncısı gerçekleşecek yarışmanın teması “Her Mevsimin Karesi” oldu.

 

Amaç Karesi’nin Tanıtımı

2014 yılında kurulan ve adını, Karesi Beyliği’nden alan Karesi İlçesi’nin fotoğraf yoluyla tanıtımına katkı sağlamak ve ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına yeni bir ivme kazandırmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışması; “Her Mevsimin Karesi” konu başlığıyla düzenlenecek.

Son Başvuru 7 Kasım

Yarışmaya katılım için son başvuru 7 Kasım 2022 olarak açıklandı. Amatör ve profesyonelleri bir araya getirecek yarışma sonucunda dereceye giren eserlerin birincisi 7.500 TL, ikincisi 5.500 TL, üçüncüsü ise 4.500 TL’lik para ödülü ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) madalyası ve plaket sahibi olacak.

Para Ödüllü Fotoğraf Çekimleri Yapılacak

Yarışmada ayrıca Karesi Belediyesi Özel Ödülü ile 3 adet Mansiyon ödülüne layık görülen fotoğraflara 2 bin 500’er lira para ödülü verilecek. Ayrıca TFSF Mansiyon ödülü ise 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Sergileyeme ve satın almaya değer fotoğraflar için ise 750’şer TL ödenecek.

Belediye Sitesinden Ayrıntılara Ulaşılabilecek

Yarışmaya katılmak isteyenler www.karesi.bel.tr adresinden ayrıntıya ulaşabilecek. Öte yandan 7 Kasım 2022’ye kadar Karesi Belediyesi Beyaz Masa’dan akreditasyon yaptıracak. Ayrıca yarışma fotoğrafları Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) sitesinden yüklenebilecek.

HABER: SERAP ACAR

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu