Siyaset

“Karesi Belediyesi’ni alacağız”

70 Mahallede bin 853 üyesi olan CHP Karesi ilçesinde seçim takvimi başladı. Üye listeleri, Parti binasında askıya çıkarıldı. İlçede delege seçimleri 26 Ağustosta Parti binasında başlayacak. Delege seçimleri, 24 Eylülde sona erecek. Elde edilen bilgiye göre, Ayan’a karşı ilçe başkan adayları çıkacak. İlçe Başkanı Onur Ayan, ilçe başkanlığına aday olacakların, parti binasını kullanabileceklerini söyledi.

Bu dönemde birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunun altını çizen Ayan, delege seçimlerinin küskünlük olmadan birlik ve beraberlik içinde kimseyi ötekileştirmeden yapılması gerektiğinin altını çizdi.

BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ

Kongreden başarı ile çıkacağına inandığını dile getiren Ayan, geçen süreçte yerel odaklı çalıştıklarını belirterek, seçilmesi halinde hemen yerel ve genel seçimler için çalışacaklarını söyledi.

2 Yıl önce verdikleri sözleri yerine getirdiklerini, son olarak da bu kapsamda Parti hizmet binasını ve ilçe hizmet aracını yenilediklerini anlatan Ayan, geçen süreçte örnek ilçe olduklarını vurgulayarak, “Tüm Türkiye, CHP Karesi İlçeden haberdar olacak dedik. Denizin altında 42 metrede 2 dakika duran adam ve 2 bin metre yükseklikte eylem yaptım. Adalet yürüyüşüne yoğun olarak katıldık. Bu eylemler ses getirdi. Şimdiki hedefim, Karesi Belediyesini CHP’li yapmak” dedi.

Geçen süreçte yönetim olarak kimseyi dışlamadıklarını, eleştiriye açık olduklarını anlatan Ayan, ilk seçimde AK Parti’li ve MHP’li seçmenden oy alacaklarını, bunun temelini oluşturduklarını, şimdi bu temelin üstüne katlar çıkacaklarını ifade etti. Ayan, Karesi Belediyesi için projelerinin hazır olduğunu sözlerine ekledi.Cengiz Güner

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu