Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Karesi Konteyner Timleri İş Başında

KARESİ’NİN KONTEYNER TİMLERİ İŞBAŞINDA

 

Karesi Konteyner timleri iş başına geçti. 2022 yılında 900 yeni çöp konteynırının dağıtımı yapıldı.  Karesi Konteyner Timleri İş Başında tarafından 450 konteyner Bakım Timleri tamir etti. Ekipler vatandaşlardan gelen talepler üzerine yerinde bakım- tamir çalışmaları da yapıyor.

 

 

Karesi Belediyesi 1. Gorsel Kullanim Icin

 

Karesi Konteyner Timleri İş Başında

Tüm birimleriyle ilçenin ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini gidermeye yönelik hummalı bir çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.  Ayrıca Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının amaçlandığı çalışma kapsamını içeriyor.  Öte yandan çöp konteynerleri özel araçlar tarafından özel kimyasal ilaçlarla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

 

2 19

 

Kimyasal İlaçlarla Yıkanarak Dezenfekte Ediliyor

Karesi Belediyesi, ilçe sakinlerinin çöp konteynerlarının kokusundan rahatsız olmamaları için sokak ve caddelerdeki çöp konteynerlerinin temizlik ve bakımına her mevsim özen gösteriyor. Hem de Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının amaçlandığı çalışma kapsamında, çöp konteynerleri özel araçlar tarafından özel kimyasal ilaçlarla yıkanarak dezenfekte ediliyor. Öte yandan Bunların yanında arızalı konteynerlerin ise ekipler tarafından bakımları yapılıyor.

 

“450 Adet Konteyner Bakım ve Onarımı”

Karesi Belediyesi’nin temizlik hizmetlerini büyük bir özveri ile yürüttüğünü söyledi. Öte yandan Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Gezer, “Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak 2022 yılında toplamda 900 adet konteyneri dağıtımı gerçekleştirdi. 450 adette konteynerin bakım ve onarımı yapıldı. Bunun yanı sıra Yaklaşık 350 adette konteyner yerleştirilmesi için cep açımı oldu”.

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

Daha fazla Karesi haberi için tıklayınız; karesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu