Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

“Kayserispor bütün güçlükleri aşabilir”

Kayserispor Basın Sözcüsü Koç açıklama yaptı. Yapılan açıklama da: Kayserispor bütün güçlükleri aşabilen büyük bir camiadır” sözlerine yer verdi.

Kayserispor bütün güçlükleri aşabilir… Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç değerlendirme yaptı. Yapılan değerlendirme, TFF Tahkim Kurulu Kulüp Lisans Kurulu kulüplerine verdikleri 3 puan silme cezasına onayına ilişkindir. Dahası bu değerlendirmede, “Kayserispor bütün güçlükleri aşabilen büyük bir camiadır” ifadeleri yer alıyor.

Koç, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ardından Koç, Kayserispor Kulüp Lisans Kurulunun 23 Aralık 2022 tarihli karara itiraz olduğunu belirtti. Devamında,  kararın ertelenmesi talebinin Tahkim Kurulu reddettiğini aktardı.

Ayrıca Koç, bu kararla sarı kırmızılı takımın 3 puanının silindiğini ve ligde 46 puanla 9. sıraya gerilediğini belirtti. Koç, şunları da kaydetti: “Öncelikle şunu söylemek isterim ki Tahkim Kuruluna bu itiraz olmazsa aralık ayı sonunda üç puanımız silinecekti. Sonrasında, daha ligin başında çok daha zor bir sıralamayı göğüsleyecektik. Kuruldan çıkan kararda olduğu gibi kulübümüz borç sarmalından kurtulmadığı sürece ulusal lisans alma konusunda devamlı zorlanacaktır.

Geçtiğimiz ay TFF tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig’den dokuz kulüp ulusal lisans alamamıştır. Bu, kulüplerimizin mali yapısının ne kadar sıkıntılı olduğunu göstermektedir. Bu sezonu acısıyla tatlısıyla tamamlamak üzereyiz. Artık hedefimiz yeni sezonda kulübümüzün en iyi yerlere gelmesi için hazırlıkların tamamlanmasıdır. Camia olarak herkes üstüne düşenin en iyisini yapacaktır. Moraliniz hiç bozulmasın. SPOR Haberlerinin edindiği bilgiye göre, Kayserispor bütün güçlükleri aşabilen büyük bir camiadır” ifadelerini kullandı.

 

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu