Gündemİlçe Haberleri

Kaz Dağları’ndaki Yabani Hayvanlar Unutulmadı

Burhaniye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde Kaz Dağları'nda özel bir etkinlik düzenledi. Genç gönüllüler soğuk kış günlerinde yabani hayvanları unutmadı.

Kaz Dağları’ndaki Yabani Hayvanlar Unutulmadı

Kaz Daglarindaki Yabani Hayvanlar Unutulmadi 1

Amaç: Gönüllülük Bilincini Güçlendirmek

Burhaniye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Alpaslan, doğa ve çevre bilincini artırmak, özellikle soğuk kış günlerinde zor durumda kalan yabani hayvanlara yardım eli uzatmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Alpaslan, “Dünya Gönüllüler Günü, toplumda gönüllülük bilincini güçlendirmek, insanları bir araya getirmek ve sosyal sorumluluk duygusunu pekiştirmek adına önemli bir fırsattır. Bu yıl da bu anlamlı günü, doğanın kırılmaz dengesi için bir adım atarak kutladık” dedi.

Kaz Daglarindaki Yabani Hayvanlar Unutulmadi 2

Projeler Devam Edecek

Etkinliğe katılan gönüllüler, doğa sevgisi ve sosyal sorumluluk bilinciyle dolu bir gün geçirdiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular. Burhaniye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ise gelecek dönemde benzer sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğini vurgulayarak, toplumun gençlerini çevre duyarlılığı konusunda bilinçlendirmeye devam edeceğini ifade etti.

Kaz Daglarindaki Yabani Hayvanlar Unutulmadi 3

Haber: Elif Şahin

Yoğun Kar Yağışı Kazdağları’nı Beyaza Bürdü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu