Gündemİlçe Haberleri

Kepsut’a Akıllı Balkart İle Gidilebilecek

Kepsut’a Akıllı Balkart İle Gidilebilecek

Balıkesir Kepsut arası güzergahta hizmet veren toplu taşıma esnafı ile Elektronik Ücret Toplama Sistemine Geçiş Protokolü imzalandı.

BALKART İLE SEYAHAT EDİLEBİLECEK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Mehmet Akif Şencan, Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. Genel Müdürü Atınç Akıncı ve UKOME Şube Müdürü Murat Karaca ile Balıkesir- Kepsut güzergahında hizmet vermekte olan toplu taşıma esnafı bir araya geldiler.  Toplantı mahiyetinde yapılan buluşmada Balıkesir Kepsut arası güzergahta hizmet veren toplu taşıma esnafı ile Elektronik Ücret Toplama Sistemine Geçiş Protokolü için karşılıklı anlaşma imzalandı. İmzalanan protokol ile vatandaşlar artık Akıllı Balkartları ile Balıkesir Kepsut arasında seyahat edebilecekleri belirtildi.

 BAZI GRUPLAR ÜCRETSİZ FAYDALANACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Mehmet Akif Şencan tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımız Kısa bir süre içerisinde Akıllı Balkartları ile Balıkesir-Kepsut güzergahında seyahat edebilecek. Ayrıca 65 Yaş üstü ve Engelli ücretsiz Akıllı Balkart sahibi vatandaşlarımız belirlenecek olan saatlerde de ücretsiz faydalanabilecektir.“ denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu