GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Kepsut’ta “Dünyadaki Cennetimiz Anne” Konulu Konferans

Kepsut’ta “Dünyadaki Cennetimiz Anne” Konulu Konferans

 

Kepsut Belediyesi “Dünyadaki Cennetimiz Aile” konulu konferans  düzenledi. Konferans Kızılay temsilciliği ile gerçekleşti. Dünyadaki Cennetimiz Anne programına konuşmacı olarak Salih Dülger katıldı.

 

Başkan Cankul “Ailelerimizi Buluşturduk”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul hazırladıkları programla Kepsut’taki aileleri Salih Dülger sohbeti ile buluşturduklarını söyledi.Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Kepsut Kızılay temsilciliği ile birlikte hazırladığımız ve İlçe Müftülüğümüzün destekleri ile gerçekleşen programımıza katılımlarından dolayı değerli kaymakamımız Harun Arslanargun, kıymetli eşi ve çok değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz.”dedi.

 

Trg

SALİH DÜLGER KİMDİR?

1955 yılında Bursa’da doğan Salih DÜLGER, orta öğrenimini 1973 yılında Bursa İmam Hatip Okulu’nda tamamladı. Daha sonra İzmir Yüksek İslam Enstütisinde eğitimine devam etti. 1977 Yılında üniversite eğitimini tamamladıktan sonra aynı yılın eylül ayında Balıkesir İmam Hatip Lisesine ardından öğretmen olarak tayin oldu. 1981 yılında Simav’a tayin edilen ve burada altı yıl çalıştıktan sonra 1987 yılında tekrar Balıkesir İmam Hatip Lisesi’ne tayini çıktı. Burada 2006 yılına kadar öğretmenlik yaptıktan sonra şubat ayında emekli oldu. Halen yurt içinde ve yurt dışında seminer faaliyetlerine devam etmektedir.

Haber: Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu