Gündemİlçe Haberleri

Kepsut’ta Restorasyon Çalışmaları İvme Kazanıyor

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlerin sona ermesiyle birlikte restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Kepsut’ta Restorasyon Çalışmaları İvme Kazanıyor

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlerin sona ermesiyle birlikte restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor. 13 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde 5 yıldır görev yapmakta olan Belediye Başkanı İsmail Cankul’un tekrar seçilmesiyle birlikte, ilçede yapılan çalışmalar ivme kazandı.

Belediye Başkanı İsmail Cankul’un, seçim sonrasında çalışmalara ara vermeden devam ettiği gözlemleniyor. Kepsut’un kırsal mahallelerinde birçok proje ile çalışmalarını sürdüren Başkan Cankul ve belediye ekipleri, zamanla aşınan ve eskiyen mekanları yenileme kararı aldı. Bu kapsamda kahvehaneler, camiler, çok amaçlı salonlar, tuvaletler ve köy konakları gibi yerlerin restorasyon, tamir, bakım ve boyalarını yenileyerek, hemşehrilerin hizmetine sunmaya devam ediyor.

Başkan Cankul, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kırsal mahallelerimizdeki kahvehanelerden camilere, çok amaçlı salonlardan tuvaletlere kadar birçok noktada restorasyon ve yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin daha modern ve kullanışlı mekanlara erişimini sağlamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

Haber: Bülten

Edremit Sabahattin Ali’yi Andı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu