İlçe HaberleriGündem

Kıskıvrak Yakalandılar

KISKIVRAK YAKALANDILAR

 

Son günlerde İvrindi’ye dadanan ve İvrindi’de birçok vatandaşı arayarak dolandırmaya çalışan telefon dolandırıcısı İvrindi emniyet birimleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Dün sabah saatlerinde İvrindi emniyet birimlerine gelen bir ihbar üzerine takibe geçen ekipler, dolandırılmak istenen vatandaşın evinde ve evinin yakınlarında öğle saatleri arasında aldığı tedbirler ile telefon dolandırıcısını suçüstü yakaladı.

 

RECAİ BAYTAR “İVRİNDİ’YE DADANMIŞLAR

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Belediye Başkanı Recai Baytar İvrindi’de son günlerde vatandaşların sahtekarlar tarafından sıkça arandığını doğrulayarak “Bizde bu aramaları duymuştuk. İvrindi sakinlerine bu gibi durumları hemen emniyet birimlerimize bildirmeleri gerektiği yönünde açıklamalarda bulunduk.” Şeklinde konuştu

Baytar “Sizin aracılığınız ile İvrindi’de yaşayan hemşehrilerime buradan bir kez daha seslenerek; özellikle kendini savcı, polis, jandarma vs. gibi göstererek arayan insanlara itibar etmeden gerekli merciler ile temasa geçmelerini rica ediyorum. Ancak bu şekilde sahtekâr ve dolandırıcıların başarılı olmasını engelleyebilirsiniz.” dedi.

 

Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu