GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Kısmetse Olur’da Ayrılık

Kısmetse Olur’da ayrılık. Kısmetse Olur’un 98.  bölümde eleme heyecanı yaşadı. Oylarını kullanan ev halkı aralarında iki kişiyi eleme potasına gönderdi. 

 

97. bölümde evin favori aday oylaması yapıldı . Yapılan oylamada erkekler evinden Erhan favori olurken kızlar evinde yapılan oylamada Ayşenur favori oldu. Böylelikle favori oylamasında kim daha çok oy aldırsa evini koruma hakkı kazanıyor.

Dün galada eleme adayı olarak Batuhan ve Sıla’nın isimleri çıktı. Sunucu Öykü Serter favori olan Erhan ve Ayşenur’un oylarının eşit olduğunu iletti.

Batu

Sürpriz Kutuda Mesaj Var

Öykü Serter , Erhan ve Ayşenur’un oylarının eşit olduğunu söyleyince devreye sürpriz kutu girdi. Ama Sürpriz kutuda ”bu hafta içinizden sadece bir kişi ayrılıyor.” mesajı vardı. Ev halkı kimin gideceğine açık oylama yaparak karar verdi. Yapılan açık oylamada 12-4 Batuhan’ın adı çıktı. Bu hafta Kısmetse Olur evine Batuhan Boz veda etti.

Batuu

Daha fazla haber için tıklayın…

Daha fazla Kımsetse Olur haberi için tıklayın…

 

Kısmetse Olur Programı nedir?

Kısmetse Olur ilk bölümü 5 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan evlilik programıdır. Program 29 Nisan 2017 tarihinde evlilik programlarının yasaklanmasıyla yayından kaldırılıp Kanal D’nin internet sitesinde devam etmiştir ama tüm çabalara rağmen Kısmetse Olur 20 Mayıs 2017’de resmen yayından kaldırılmıştır. 2023 yılında Kısmetse Olur :Aşkın Gücü programı olarak youtube kanalında tekrar yayına başladı. Bununla birlikte  kitlesi olan ve her gün yayınlanan program yüksek izleyici kitlesine sahip. Evlenmek üzere; 7 genç kız ve 7 genç erkeğin katılımıyla gerçekleşen program, stüdyoya kurulan iki ayrı salon ve bir bahçe dekorunda geçer.

Gelin ve damat adayları, günlerinin 12 saatini stüdyoda geçirirken, diğer 12 saatlerinde özgürdürler ve kendi hayatlarını dilediklerince yaşarlar. Hatta zaman zaman, günlük hayatlarında da görüntülenirler. Ancak, stüdyo dışındaki hayatlarında tek bir kural vardır; gelin ve damat adayları asla bir araya gelemezler.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu