GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Kısmetse Olur’da Veda

Kısmetse Olur’da veda. Kısmetse Olur’un yayınlanan 105. bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Her hafta yapılan gala da bir isim Kısmetse Olur evine veda ediyor. Yarışmacılar evden gitmesini istediği arkadaşlarını oyluyor. Çıkan oya göre de evden gidecek isim belli oluyor.

 

Kısmetse Olur’da veda. Kısmetse Olur’da bu hafta yapılan favori oylamasında kızlar evinden Rotinda. Erkekler evinde Çağrı’ nın adı çıktı. Bu iki isim  kendilerini koruma altına aldı. Aynı zamanda verilen oy sayılarına göre evlerini de koruma altına alabiliyor.

 

Oylama Sonuçları Belli Oldu

 

Yayınlanan 105. bölümde de eleme sandığından kızlar evinde 8 oyla Sıla Doğan çıktı. Erkekler evindeyse 5 oyla Burak Genç çıktı. Eleme oylamasının ardından sunucu Öykü Serter bu haftanın favori yarışmacılarını yayına çağırdı. Evin favorisi Rotinda ve Çağrı’nın favori oylamasında kaç oy aldığını açıkladı. 10 oyla bu hafta evini Çağrı korudu. Bu yüzden Kısmetse Olur evine Sıla Doğan veda etti.

Sila

Haber Elif Şahin

Daha fazla haber için tıklayın…

Daha fazla Kısmetse Olur haberi için tıklayın…

 

 

Kısmetse Olur Programı nedir?

Kısmetse Olur ilk bölümü 5 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan evlilik programıdır. Program 29 Nisan 2017 tarihinde evlilik programlarının yasaklanmasıyla yayından kaldırılıp Kanal D’nin internet sitesinde devam etmiştir ama tüm çabalara rağmen Kısmetse Olur 20 Mayıs 2017’de resmen yayından kaldırılmıştır. 2023 yılında Kısmetse Olur :Aşkın Gücü programı olarak youtube kanalında tekrar yayına başladı. Bununla birlikte  kitlesi olan ve her gün yayınlanan program yüksek izleyici kitlesine sahip. Evlenmek üzere; 7 genç kız ve 7 genç erkeğin katılımıyla gerçekleşen program, stüdyoya kurulan iki ayrı salon ve bir bahçe dekorunda geçer.

Gelin ve damat adayları, günlerinin 12 saatini stüdyoda geçirirken, diğer 12 saatlerinde özgürdürler ve kendi hayatlarını dilediklerince yaşarlar. Hatta zaman zaman, günlük hayatlarında da görüntülenirler. Ancak, stüdyo dışındaki hayatlarında tek bir kural vardır; gelin ve damat adayları asla bir araya gelemezler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu