GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

“Kızılay’ın Çadır Satması Beni Üzdü”

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Kızılay’ın Çadır Satması Beni Üzdü” dedi.

“Kızılay’ın Çadır Satması Beni Üzdü” Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu. Kızılay‘ın çadır satmasıyla ilgili düşüncesini soran bir öğrenciye yanıt verdi.” Kızılayın çadır satması beni de ciddi manada üzmüştür” dedi. Erdoğan Kızılay’ın Çadır Satması Beni Üzdü dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan’ın programı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde Kızılay’ın çadır satmasına ilişkin, “Bu konu beni de ciddi manada üzmüştür. Süratle yanlışın düzeltilmesi gerekir.” dedi.

DEPREMDE KIZILAY‘IN ÇADIR SATMASI

Bu konu beni de ciddi manada üzmüştür. Kızılay böyle bir işe giremez, süratle bu işi düzeltmesi gerekir. Biz Kızılay’ı çadır üretiminde daha aktif hale gelmesi için sürekli teşvik ettik.6 Şubat olayında Türkiye olmayıp başka ülke olsa başlarına neler gelecekti. Ayrıca, şu an enkaz çalışmalarına varıncaya kadar bitirdik. Köy konutlarını teslim etmeye başladık. Dahası, kalıcı konutları yapıyoruz. Böylelikle, teslim törenleri başladığında vatandaşlarımızı rahatlatacağız.”Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglere devam ediyor. Ayrıca, Erdoğan son olarak gençlerle bir araya geldi. Ayrıca, Her görüşten gencin sorularını yanıtlayan Erdoğan’ın programı başladı.

 

Erdogan Gencler Twit 1840365

Gizli Kapılar Ardında İş Çeviriyorlar

Ayrıca gençlerin sorduğu sorulara verdiği cevaplardan bazıları şöyle; Sevgili arkadaşlarım, öncelikle Millet İttfakı‘nın ekonomiye ne yaptığı belli değil. Ayrıca, Gizli kapılar ardında iş çeviriyorlar. IMF ile gizli gizli görüşüyorlar. Londra’dan borç almayı düşünüyorlar. Dahası, Bizim tefecilerle işimiz yok. Ayrıca, Kendi kaynaklarımızla yola devam ediyoruz.Savunma sanayimizden tutun enerjiye. Böylelikle, Karadeniz’de kendi doğalgazımızı çıkarttık. Kendi yerli doğalgazımızı kullanmaya başladık. İnşallah seçim sonrası bu daha farklı gerçekleşecek. Ayrıca, Gabar’da petrolümüzü de bulduk.

Savunma Sanayiine Karşı Çıkıyorlar!

Muhalefetin vaatleri yalanlar üzerine kurulu. Ayrıca, Rami’yi İstanbul’un en büyük kütüphanesi haline getirdik. Böylelikle, Orası eskiden bir kışlaydı. Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın binasını biz tamamladık. Dahası, Millet İttifakı söylüyor söylüyor da, savunma sanayiine karşı çıkıyor. Biz ülkenin başına geldiğimizde savunmanın yalnızca yüzde 20’si yerliydi. Şİmdi yüzde 80’i yerli. TGC Anadolu bunun bir örneği. Seçim sonrası TGC Anadolu’nun bir büyüğünü yapacağız.” Melih Bey’in belediye başkanlığı döneminde yaptıklarının hiçbirini yapamadılar. Metroları biz yaptık. İzmir’de öyle. İzmir’de şu an Körfez rezalet. Kokudan geçilmiyor. İstanbul-İzmir 7-5 saatti. Biz bunu 3,5 saate düşürdük. Onlar laf, biz iş üretiyoruz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu