Gündemİlçe Haberleri

KOCADAĞ’DA RAMAZAN ŞENLİĞİ

Havran Belediyesi tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği Kocadağ Mahallesinde başladı.
Kurulan İftar sofralarında oruçlar hep birlikte dua ile açıldı.

Ramazan ayının gelmesiyle birlik ve beraberlik duyguları kabardı vatandaş hep birlikte oruç açtı. İftar sofrasında heyecanlı bekleyiş Ezan sesinin duyulmasıyla yerini duaya bıraktı. Yemek duasıyla oruç açan Havranlılar nefis yemeklerle buluştu.
İftardan sonra başlayan Ramazan etkinliklerinde Havran Belediyesi Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu. Tiyatro oyununu izleyen Kocadağ Mahalle sakinleri kahkahalara boğuldu. Programda ücretsiz dağıtılan pamuk helva, elma şekeri ile çocuklar eğlencenin tadını çıkardı.
Programdan çok memnun olan mahalle sakinleri “Emin Ersoy Başkanımız ile mahallelerimiz kıymete bindi. Önceki yıllarda bizleri arayan soran yoktu. Seçimden seçime oy istemek için gelen siyasetçiler vardı. Emin Başkanımız göreve başladıktan sonra mahallelerimiz hizmet gördü. Yollarımıza taş döşendi. Çocuklarımıza oyun parkları yapıldı. Geçtiğimiz yıl köyümüze ilk defa tiyatro ekibi geldi. Hayatımızda ilk defa tiyatro oyunu izledik. Bu yılda aynı mutluluğu yaşıyoruz Değerli olduğumuzu hissettik Emin Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi. Başkan Ersoy program öncesi ve sonrası halkla ile sohbet edip sorunlarını dinledi.
Başkanı Ersoy etkinlik sonrası yaptığı konuşmada, “On bir ayın Sultanı Ramazan ayını idrak ediyoruz. Etkinliklere dün İlçe Merkezinde başladık. Ramazan ayı boyunca ilçe merkezinde kapalı pazar yerinde iftar yemeği ikramımız yapılırken diğer yandan ise ekiplerimiz her gün bir mahallede kapsamlı ramazan etkinlikleri düzenlenecek” dedi. Etkinliklere Belediye Başkanı Emin Ersoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kocadağ Mahalle Muhtarı İsmail Çakırcalı ve Kocadağ mahalle sakinleri katıldı. Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu