Gündemİlçe Haberleri

Kontrolden Çıkan Araç Dehşet Saçtı !

Kontrolden Çıkan Araç Dehşet Saçtı ! Balıkesir istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir düğün salonu işletmesi önünde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

 

Kontrolden Cikan Arac Dehset Sacti 1 1

Kontrolden Çıkan Araç Dehşet Saçtı ! Edinilen bilgiye göre dün gece sıralarında Akhisar Devlet Karayolu üzeri Balıkesir istikametine seyir halinde olan 20 plakalı otomobil sürücüsü Burak Korkmaz direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında seyir halinde olan elektrikli bisiklete ve park halindeki iki otomobile çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi.

 

Kontrolden Cikan Arac Dehset Sacti 1 2

 

3 Kişide Olay Yerinde Can Verdi

Kaza sonrası 20 plakalı otomobil yol kenarındaki su kanalı düşerek ters takla attı. Aracı içerisinde sıkışan sürücü Burak Korkmaz (21) olay yerinde hayatını kaybetti. Yine elektrikli bisiklette bulunan sürücü Süleyman Koçer (43) ve arkasındaki Özbek uyruklu yolcu Naıma Uramova (38) u kazanın etkisiyle yol kenarına düştü. Olay yerinde hayatlarını kaybetti.

 

Kontrolden Cikan Arac Dehset Sacti 1 3

 

Yakınları Kriz Geçirdi

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve emniyet ekibi geldi. Nöbetçi savcı olay yerinde inceleme yaptı. İHA’nın edindiği bilgiye göre ardından ekipler kazada hayatını kaybeden 3 kişiyi Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi morguna götürdü. Hayatını kaybeden sürücü Burak Korkmaz’ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kaza ile ilgili soruşturma başladı.

 

Kontrolden Cikan Arac Dehset Sacti 1 4

Balıkesir Hakkında

Balıkesir, Anadolu yarımadasının kuzeybatısında yer alır. Önemli bir kısmı Marmara’dadır. Ayrıca geriye kalan kısmı da Ege Bölgesi’nde yer alır. Tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri, temiz kıyılarıyla dikkat çeken bir Kuvayi Milliye şehridir.

Güneyinde Manisa ve İzmir yer alır. Ayrıca batısında Ege Denizi ve Çanakkale vardır. Bununla birlikte doğusunda Kütahya ve Bursa yer alır. Kuzeyinde ise Marmara Denizi ile çevrilmiştir. Bu konumuyla Türkiye’nin Marmara ve Ege Denizi’ne açılan yeşil penceresidir. Balıkesir, Ege ve Marmara Denizlerine kıyıları vardır. Tarihi en eski yerleşim bölgelerini kapsar. Arkaik Çağı’nın MÖ 3000 yılına dek uzanır. Bu bölgenin Antik Çağdaki adı MYSİA’dır. İlin, adını nereden aldığı hakkında değişik rivayetler vardır. Bir rivayette Paleo Kastro (Eski Hisar), bir başka söylentiye göre Bal-ı Kesr (Balı Çok), bir başka rivayette ise Pers Devlet adamı Balı-Kisra’nın adından, yâda Balak-Hisar veya Balık-Hisar’dan geldiği söylenir. 1071 Malazgirt Zaferi’nden sonra Anadolu`ya girmeye başlayan Türkler kısa zamanda Selçuklu Devleti idaresinde uçlara yığılmışlar, buralarda yeni yöreler fethedip, Beylikler kurmuşlardır.

 

Daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu