Türkiye Gündemi

Feci Kaza: Sürücü Metrelerce Havaya Savruldu

Motosiklet sürücü çarpışmanın etkisiyle havada takla attı. Ardından, yola hızla savruldu. Olay, çevredeki vatandaşların panik yaşamasına neden oldu.

 

Feci Kaza: Sürücü Metrelerce Havaya Savruldu… Kaza, Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde meydana geldi. Kazada, motosiklet sürücüsünün havada taklalar attı. Ardından, yola savrulduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Feci Kaza: Sürücü Metrelerce Havaya Savruldu

67 ADM 998 plakalı motosikleti, Mert İnamoglu kullanıyordu. Ardından, Çaydeğirmeni beldesinde akşam saatlerinde Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nde seyir eden  14 GH 683 plakalı otomobille çarpıştı.

Feci Kaza: Sürücü Metrelerce Havaya Savruldu

Havada Takla Attı

Çarpışmanın etkisi ile motosiklet yan yattı. Yan yatan motosikletin sürücüsü havada takla atarak hızla yola düştü. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekiplerinin sevki gerçekleşti.

Feci Kaza: Sürücü Metrelerce Havaya Savruldu

Vücudunda Çok Sayıda Kırık var

Motosiklet sürücüsü ağır yara aldı. Ağır yara alan motosiklet sürücüsüne, ilk müdahaleyi olay yerinde sağlık ekipleri gerçekleştirdi. Ardından, hastaneye sevki oldu. Vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edilen sürücünün ameliyat olacağının bilgisi geldi. Ardından, kazanın bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. İHA’nın edindiği bilgiye göre, kazayla ilgili soruşturma başladı.

Trafik kazası nedeniyle bir kişinin ayağı kırılması durumunda talebi olan maddi tazminata ne denir?

Gerçekleşen bir olay ve ya kaza sonucunda ayak kırığı oluşması durumunda kazazede ayak kırığı tazminatı alabilmektedir. Bu tazminatı talep edebilmesi iççin kazazedenin belirli maddelere ihtiyacı bulunmaktadır.

Kırık olan hastaya;

Açık kırıklarda, tespitten önce yara temiz bir bezle kapatmak gerekir. Kırık bölgede sık aralıklarla nabız, derinin rengi ve ısısı kontrolü sağlanır. Kol ve bacaklar yukarıda tutmak gerekir. Ardından, tıbbi yardım istenir.

Trafik kazasında 100 kusurlu olunca ne olur?

Trafik kazasında %100 kusur, %100 hatalı olmak anlamına gelmektedir. Kazaya karışan karşı tarafta kusur bulunmamaktadır. Bu nedenle kazaya karışan karşı tarafın trafik sigortası meydana gelen kazanın maddi masraflarını karşılamamaktadır.

..Feci Kaza: Sürücü Metrelerce Havaya Savruldu…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu